Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

124 gasten online

Diversen

Voetbal, de sport van vroeger en nu, de populairste sport wereldwijd. Zowel bij het zelf beoefenen ervan, of het kijken ervan voor entertainment. Iedereen heeft een eigen favoriete voetbalclub. De voorkeur kan overal vandaan komen, vanuit je jeugdjaren, vanuit de familie, misschien vanwege de regio waarin je woont. Veel mensen uit Amsterdam en omstreken zijn, logischerwijs, voor Ajax. Veel mensen uit Rotterdam en omstreken zijn weer voor aartsrivaal Feyenoord. Deze tekst gaat een artikel zijn over verschillende manieren van het steunen van je favoriete voetbalclub.

Je wilt als voetbalclub graag iets extra’s doen voor je jongste jeugdleden en je wilt bovendien voor clubbinding zorgen. Daar is het organiseren van een penaltybokaal uitermate geschikt voor. En dat terwijl het concept eigenlijk zo eenvoudig is.

Het mengsel van gokken en de voetbalwereld is tegenwoordig veel terug te zien. Het komt voorbij op het nieuws en je ziet het ook steeds vaker voorbij komen op social media kanalen. Gokken kan voordelig uitpakken, maar ook de grootste fout zijn in het leven van mensen. Er bestaat namelijk de kans dat de gokkende persoon geen genoeg kan krijgen van het gevoel dat het geeft en hierdoor verslaafd raakt aan gokken. Het kan beginnen met een aantal euro op een voetbalwedstrijd van FC Groningen, maar voor je het weet kan dit uitlopen tot een mega schulden die alsmaar oploopt. Wil jij meer te weten komen over de combinatie van voetbal en gokken? Dan raden wij aan om dit artikel zorgvuldig door te lezen.

Wat hebben topsport en poker met elkaar gemeen zou je denken. Die vraag kwam naar boven toen een paar jaar geleden bekende voetbalspelers en andere sporthelden in de pokerscene voorbij zag komen. De eerste gedachte was: die mensen hebben zo veel geld en al zoveel bereikt, dat ze van gekheid niet meer weten wat ze  moeten. Toen er wat later meer nieuws naar boven kwam bleek dat heel veel van deze helden het helemaal niet slecht vanaf brachten. En dat terwijl poker helemaal geen gemakkelijk behendigheidsspel is.

Het stadsembleem is groen en wit en het volk noemt de stad Grunn. De kleuren van de regio tekenen het shirt van FC Groningen, de groene strepen en de witte achtergrond. Het nieuwste exemplaar is ontworpen door Robey. Nieuwe talenten in de Euroborg bouwen hierin voort op de successen uit het Oosterparkstadion. Sergio Padt met zijn scherpe reflexen, Jesper Drost als technische linker middenvelder, Juninho Bacuna als sterke middenvelder aan de rechterflank, Bryan Linssen met zijn uitzonderlijke trap, Mimoun Mahi en Oussama Idrissi met hun ongekende acties en Tom van Weert met zijn kanonschot. Allemaal spelen zij in de Stad en veroveren zij de nieuwe harten van boerenzonen. Die van ware Groningers. Boerenvelden en voetbalvelden. Kunst, cultuur en muziek. Het bruist in de stad van groen en wit. Van heinde en verre komen spelers naar deze mooie plek in het Noorden van het land. Luis Suarez kende zijn successen in het Groningse shirt, het betekende zijn springplank naar de top. Zijn vechtlust en dribbels zijn in de harten opgeslagen.