Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

223 gasten online

FC Groningen breidt businesslounge uit

Mr. W.F. (Winfryd) de Haan, voorzitter van het Bestuur van de Businessclub van FC Groningen, sprak tijdens de nieuwjaarsreceptie van FC Groningen zijn bezorgdheid uit over de afname van het aantal leden van de Businessclub van 833 naar 810 en over het aantal lege plaatsen (200) op de Lasaulec-tribune, de (foeilelijke) naam die aan de Westtribune is gegeven. FC Groningen wil aan deze negatieve ontwikkeling een positieve draai geven door de businesslounge uit te breiden naar 2.100 m². De verbouwing vindt in de zomer plaats en bij de start van het nieuwe seizoen moeten de sponsoren over hun verbeterde onderkomen kunnen beschikken.

 

E.e.a. schrijft Wim Masker in de Groninger Gezinsbode. De Haan hoopt dat het aantal sponsors door de vernieuwde en vergrote businesslounge op termijn groeit van ruim 800 naar 1.000.

 

De club komt met de verbouwing tegemoet aan wensen van de sponsors, die via een enquête hun ongenoegen over de huidige accommodatie kenbaar hebben gemaakt. De ruimte wordt met name als te krap ervaren, zo schrijft Masker.

 

De Haan heeft e.e.a. vandaag toegelicht voor de microfoons van RTV Noord.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.