Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

53 gasten online

Oldenbandringh financieel manager; Klaver commercieel directeur

Hans Nijland kondigde vanmorgen aan dat de club rond 14 uur vanmiddag een belangrijk persbericht op de site zou zetten. Een kleine twee uur eerder dan aangekondigd heeft FC Groningen bekend gemaakt dat drs. Marc-Jan Oldenbandringh RA per 1 april a.s. is benoemd tot financieel manager en per die datum wordt toegevoegd aan het directie- en managementteam van de FC.

 

Hij gaat leiding geven aan de financiële afdeling van de club en is de opvolger van Erik Mulder. Oldenbandringh is momenteel controller bij FC Groningen, bij Euroborg Horeca B.V. en bij FC Groningen Media, en was in het verleden werkzaam bij Deloitte & Touche. Hij woont in Siddeburen en is geen onverdienstelijk tennisser. 

 

Tevens stelt de club per 1 februari 2012 Robbert Klaver aan als commercieel directeur van FC Groningen. De huidige commercieel manager wordt vanaf die datum toegevoegd aan het directieteam, dat op dit moment onder leiding staat van algemeen directeur Hans Nijland en financieel directeur Erik Mulder, zo schrijft FC Groningen op haar clubsite. Klaver was in het verleden Sales & Marketing Manager bij Menarini Farma Netherlands.

 

FC Groningen voegt in het persbericht het volgende toe:

 

Oldenbandringh (38) is sinds 1 januari 2006 controller bij FC Groningen en heeft in die functie inmiddels meer dan zes jaar nauw samengewerkt met scheidend financieel directeur Erik Mulder. Voor zijn overstap naar FC Groningen was Oldenbandringh ruim zes jaar lang werkzaam bij Deloitte accountants. Oldenbandringh is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen (RuG). FC Groningen gaat per direct op zoek naar een nieuwe controller.

 

FC Groningen heeft niet alleen nationale, maar ook gezonde internationale ambities. Onder meer met hoofdsponsor RWE/Essent en de Energy Valley Topclub heeft de club al internationaal opererende partijen aan zich weten te binden. In die contacten is het gewenst dat FC Groningen beschikt over een commercieel directeur. Klaver is sinds 2008 commercieel manager bij FC Groningen.


De Raad van Commissarissen en algemeen directeur Hans Nijland laten weten uitermate tevreden te zijn met de invulling van de nieuwe organisatiestructuur. Nijland kijkt vol vertrouwen naar de toekomst. “Het aanstaande vertrek van mijn collega-directeur Erik Mulder dienden wij op een goede en adequate wijze op te vangen. Met de promotie van zijn rechterhand Marc-Jan Oldenbandringh tot financieel manager naar het directie- en managementteam en het verzwaren van de functie van Robbert Klaver tot commercieel directeur, denken wij de organisatie weer op het gewenste niveau te hebben. Niet alleen op het veld zijn wij een club die talenten de kans geeft zich door te ontwikkelen, ook daarbuiten geven wij de mensen de mogelijkheid zich te ontplooien en door te groeien binnen onze organisatie. Dat is een mooi gegeven en draagt bij tot een stabiel fundament onder de club.”

 

Gerelateerd artikel:

 

10-01-2012 Financieel directeur Erik Mulder verlaat FC Groningen

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.