Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

98 gasten online

Marcel Middelbos versterkt fcgonline.nl per direct

Met gepaste trots maken wij de komst van Marcel Middelbos naar onze fansite, die sinds 5 oktober 2009 bestaat, bekend. Wij volgen de laatste tijd met toenemende frequentie de jeugdopleiding van FC Groningen in het algemeen en FC Groningen/Cambuur A1 in het bijzonder, maar wij kunnen het vlaggenschip van de jeugdopleiding met Marcels komst nog veel beter belichten. Marcel zal met name zijn bevindingen van wedstrijden van FC Groningen A1 met ons delen, maar ook geïnteresseerde spelers in het kader van de nieuwe rubriek Een hapje eten met... meelokken naar duistere etablissementen (of naar zijn eigen eettafel), waar - onder ons gezegd en gezwegen - gepoogd zal worden nuttige info's uit de toekomstige toppers van het eerste elftal te trekken.

 

Marcel belicht al geruime tijd de sportieve kant van de voetballerij, zoals lezers van Boerenmacht.nl, de fansite waarvoor hij tot voor kort actief was, weten. Zijn interesse is echter breder georiënteerd. Hij heeft het hart op de goede plek zitten, wat o.a. blijkt uit het feit dat hij jarenlang gastouder is of is geweest van spelers als Kelvin en Allen Bossman en Marciano van Leyenhorst, maar ook uit zijn inzet voor mensen die het moeilijk hebben.

 

Wij zijn blij met de komst van Marcel Middelbos en wij gaan de komende tijd veel plezier aan hem beleven! Welkom, Marcel!

 

Reageren of feliciteren? Mail naar redactie@fcgonline of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.