Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

101 gasten online

Android App van FCGOnline gelanceerd

FC Groningen supporter en trouwe bezoeker van onze website Nars Broekhart heeft het initiatief genomen om een FCGOnline App voor mobiele telefoons met het Android besturingssysteem te ontwerpen en te bouwen. Het is naar onze mening een prachtige App geworden die we nu met gepaste trots aan onze lezers willen presenteren.

 

Geïnteresseerde lezers kunnen de QR-code scannen en komen vervolgens op een site waar de App (uiteraard gratis!) gedownload kan worden!

 

Aangezien de App (nog) niet in de officiële Android Market zit levert de installatie een aantal waarschuwingsmeldingen op. Meer hierover onderaan dit artikel!

Een korte instructie van de te volgen stappen: 

 

 • Step 1. Scan QR Code


  You must scan this QR code with a Barcode Scanner.
   

 • Step 2. Download Android App

  Once the QR code has scanned, you can click on the link to download the .apk file straight to your device.

   

 • Step 3. Install Android App

  After the .apk file has downloaded to your Android device you can install it by simply clicking on it and navigating through the installation pages.

  Follow the instructions that are shown on your Android device to finish the installation.

 •  

  Om te kunnen downloaden moet je onbekende bronnen aanvinken en dan downloaden. Vervolgens komen er meldingen op het scherm dat er toestemming wordt gegeven voor verschillende dingen zoals het bellen van betaalde nummers. Nars, de maker van App, kan garanderen dat de telefoon na installatie van de App niet naar betaalde nummers gaat bellen en ook geen gegevens van de SD-kaart haalt, simpelweg omdat de functies die dit mogelijk maken tijdens het ontwerpen van deze App niet geactiveerd zijn. Zo is ook de GPS-functie uitgeschakeld en niet opgenomen in de App. We zijn er op dit moment mee bezig om ervoor te zorgen dat de App ook in de officiële Android Market opgenomen gaat worden. Op welke termijn dit daadwerkelijk te realiseren is kunnen we op dit moment niet aangeven.

 

Helaas is deze App voorlopig alleen voor Android toestellen beschikbaar. Mogelijk zal er binnenkort eveneens een App voor andere besturingssystemen gelanceerd kunnen worden.

 

Met vragen, suggesties of opmerkingen (felicitaties en dankbetuigingen incluis) kan een ieder terecht bij de maker van deze App door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.