Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

70 gasten online

Open Dag FC Groningen 2012: Koen Janssen verzorgt spelerspresentatie

A.s. zondag, 15 juli 2012, vindt de jaarlijkse Open Dag van FC Groningen plaats. Het stadion zal vanaf 12 uur geopend zijn, en om 13 uur vindt de spelerspresentatie plaats. Deze wordt dit jaar verzorgd door Koen Janssen, in innige samenwerking met de trainersstaf van de FC, zo heeft het Organisatiebureau FC Groningen op Twitter gemeld. Koen Janssen was in het verleden Accountmanager bij de commerciële afdeling van FC Groningen.

 

Koen heeft de Trots van het Noorden op 1 oktober jl. in een vlaag van verstandsverbijstering verlaten ten faveure van een job bij Dizain (overigens niets ten nadele van dit merkenbureau), en werd bij FC Groningen opgevolgd door oud-voetballer en -scheidsrechter Ben Haverkort.

 

Open Dag 2011, hoofdtribune vlak vóór de spelerspresentatie (foto: Jannes Veenstra)

Een greep uit het programma van de Open Dag 2012 (volledige programma: klik hier): 

 

12:00 uur Opening stadion

13:00 uur Spelerspresentatie

14:15 uur Forum met Robert Maaskant, Michael de Leeuw en Hans Nijland (op Simone FM-podium)

15:00 uur Wedstrijd Oud FC Groningen (*) tegen team van supporters en sponsoren van de FC

15:00 uur Start van optredens van Shary-An, Erwin de Vries met band en Dean Saunders

17:00 uur Einde Open dag

 

(*)

Bij Oud FC Groningen behoren tot de selectie onder anderen Ronald Steenge, Arjan Blaauw, Barend Beltman, Henk de Haan, Claus Boekweg, Jan Veenhof, Melchior Schoenmakers en Theo ten Caat.

 

FC Groningen schrijft verder op de clubsite:

 

Op P2 zijn vele attracties voor jong en oud, waarbij ook de FC Groningen Junior Club vertegenwoordigd zal zijn. Deze fanclub voor de jongste supporters is opgericht in 2002 en viert komend seizoen het 10-jarig bestaan. Leden die al die tijd lid zijn gebleven krijgen tijdens de Open Dag een VIP-behandeling. Bij de spelerspresentatie worden zij verwelkomd op het veld en krijgen een prominente plek.


Tevens zijn er tijdens de Open Dag terrassen met horecavoorzieningen en bij de kolenmuur is de Essent Voetbalexperience (mede mogelijk gemaakt door Anders Sports) te vinden, waar leuke prijzen te winnen zijn. Hier zal ook officiële travel partner Sportstadion aanwezig zijn met een activiteit waarbij een reis naar FC Barcelona is te winnen. Ook is er seizoenkaartverkoop en is de  nieuwe merchandise beschikbaar. De Open Dag eindigt om 17.00 uur.

 

Peter Houtman, vorig jaar de presentator

 

Gerelateerde artikelen:

 

11-07-2011 Toegift Open Dag 2011 FC Groningen: fotoreportage Jannes Veenstra

10-07-2011 Open Dag FC Groningen 2011: de foto's spreken voor zich

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.