Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

90 gasten online

Tynaarlo Lokaal introduceert FCG Radio

(in samenwerking met www.fcgonline.nl; met medewerking van FC Groningen TV)

 

Vanaf zaterdag 11 augustus a.s. kunt u op de locale omroep Tynaarlo Lokaal iedere zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur luisteren naar FCG Radio. Een nieuw radioprogramma met daarin alle ins en outs over FC Groningen. Het nieuwe programma zal niet alleen aandacht voor het eerste elftal hebben maar ook voor het beloftenteam en voor de jeugdteams. Er zullen o.a. interviews met spelers, trainers, medewerkers, oud-spelers en supporters te horen zijn, alsmede wedstrijdverslagen, analyses en de laatste nieuwtjes en geruchten.

 

FCG Radio is een programma dat samenwerkt met www.fcgonline.nl; FC Groningen TV verleent eveneens haar medewerking. Directie en management van FC Groningen zijn zeer positief over het initiatief en staan er volledig achter.

 

FCG Radio is op internet te beluisteren via www.tynaarlolokaal.nl; het programma is op die website zelfs terug luisteren  als u niet live kunt luisteren. Ook is het in enkele gemeentes te beluisteren via de kabel op 105.5 FM en via de ether op 105.9 / 107.4 FM. Dus vanaf 11 augustus a.s.: FCG Radio op uw radio of computer!

 

FCG Radio wordt een heel veelzijdig programma met tussendoor af en toe een beetje muziek; het gaat dan vooral om de favoriete nummers van spelers van FC Groningen. 

 

Ook willen de makers graag interviews houden met supporters, dus als u eens zin hebt om uw mening te geven over FC Groningen dan bent u van harte welkom om u aan te melden zodat u uw zegje in het programma kunt doen.

 

U kunt u per e-mail aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; wij maken dan een afspraak. Zou u uw telefoonnummer in uw e-mail willen vermelden zodat we u kunnen bellen?

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.