Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

92 gasten online

Zware sneeuw en andere ellende op komst, wanneer wordt de KNVB wakker?

De KNVB is in het betaalde voetbal immuun voor afgelastingen en barbaarse gevoelstemperaturen. Het opnieuw moeten vaststellen van een wedstrijd betekent immers extra werk, dit kan er absoluut niet bij gezien het feit dat de agenda's van onze Zeister pluche-bezeten notabelen al overlopen van gewichtige zaken als het uitdelen van essentiële stadionverboden, noodzakelijke boetes en andere bioscoopkarakter stimulerende voetbalzaken.

 

Niet omdat we mietjes zijn, maar wel omdat er morgenmiddag niet alleen krachtige jeugdigen naar het stadion willen komen: wij waarschuwen hierbij de ouderen onder ons. Een gang naar het stadion is niet zonder gevaar. Klik op de 24-uur-vooruit-weersvoorspelling van www.buienradar.nl en huiver (oranje=sneeuw). Verder waarschuwt deze site als volgt: Door een combinatie van wind, (stuif)sneeuw en vorst in de grond moeten weggebruikers (dus ook fietsers en voetgangers) rekening houden met veel overlast. Het gaat hierbij om de situatie van zondag overdag...

Het gaat met name om de kleur oranje, die duidt op sneeuwval. met name morgenochtend kunnen we daar hele pakken van verwachten.

 

KNVB, wordt wakker. Voetbal is er ook voor het publiek, ik weet dat dit nieuw is voor dit ivory tower-bolwerk maar het is echt zo. Kijk naar Heracles  gisteravond. Jawel, de wedstrijd kon worden uitgespeeld, maar het veld was amper sneeuwvrij te krijgen en de tribunes waren slecht bezet. In Groningen ligt een veelvoud van de in Tukkerland aanwezige sneeuwhoeveelheden... En er komt nog meer wit onheil op ons af. Kijk naar onderstaand plaatje. Dit is de situatie van morgen zo rond het middaguur. Noord-Nederland ligt dan vermoedelijk verscholen onder een digitaal oranje, dus feitelijk sneeuwwit, pak...

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.