Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

96 gasten online

FCG Radio met o.a. gesprek met Fredrik Stenman

Vanmiddag was alweer de derde uitzending van FCG Radio, het door Radio Tynaarlo Lokaal uitgezonden programma met alle ins en outs rond FC Groningen. Dankzij de optie Uitzending Gemist (in het menu op de website van Tynaarlo Lokaal aan de linkerkant te vinden) kunnen we alsnog beluisteren wat Fredrik Stenman te melden heeft. Het gaat goed met de Zweed, die ten gevolge van blessures een beroerde start in Brugge heeft gehad maar inmiddels volop met de groep meetraint en hoopt over een aantal weken weer te kunnen spelen.

 

Emiel Venema is live in de uitzending getrokken en verhaalt vanaf Corpus over de onderwerpen die a.s. dinsdag bij FC Groningen TV te zien zijn, o.a. het bezoek van Emil Johansson aan Heerenveen. Emiel en Emil hebben een training van Emils vorige club, Molde FK, bezocht. Molde speelde deze week in de Europa League tegen sc Heerenveen. FCG Radio heeft tevens interviews met de nieuwe scout, Paul Zweverink, en met Robert Maaskant en Henk Veldmate over Andraz Kirm gehouden. Kortom - redenen genoeg om de uitzending nog even terug te luisteren!

FCG Radio wordt sinds 11 augustus jl. iedere zaterdag tussen 13:00 en 14:00 uitgezonden. Een nieuw radioprogramma met daarin alle ins en outs over FC Groningen. Het nieuwe programma zal niet alleen aandacht voor het eerste elftal hebben maar ook voor het beloftenteam en voor de jeugdteams. Er zullen o.a. interviews met spelers, trainers, medewerkers, oud-spelers en supporters te horen zijn, alsmede wedstrijdverslagen, analyses en de laatste nieuwtjes en geruchten. 

 

FCG Radio is een programma dat samenwerkt met www.fcgonline.nl; FC Groningen TV verleent eveneens haar medewerking. Directie en management van FC Groningen zijn zeer positief over het initiatief en staan er volledig achter.

 

FCG Radio is op internet te beluisteren via www.tynaarlolokaal.nl; het programma is op die website zelfs terug luisteren  als u niet live kunt luisteren. Ook is het in enkele gemeentes te beluisteren via de kabel op 105.5 FM en via de ether op 105.9 / 107.4 FM. Dus vanaf 11 augustus a.s.: FCG Radio op uw radio of computer!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.