Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

144 gasten online

Serious Request: Steun FC Groningen, kom vanavond naar de Euroborg! 

FC Groningen speelt vanavond de uitermate belangrijke bekerwedstrijd tegen NEC. Tot vanmiddag waren er rond de 11.000 kaarten verkocht. Het zou erg jammer zijn als de wedstrijd in een halfvolle Euroborg gespeeld zou moeten worden, dus vanaf deze plek de oproep aan iedereen: koop alsnog een kaartje en steun de FC vanavond in de strijd voor een plek in de volgende ronde van de KNVB-beker!

  

Aangezien er vanavond hoe dan ook een beslissing zal vallen welke club naar de volgende bekerronde mag doorstromen, zal het een spannende avond worden. Bekervoetbal is en blijft de kortste weg naar Europees voetbal, en met de prachtige wedstrijden tegen Partizan Belgrado en Fiorentiona nog vers in het geheugen, zou het mooi zijn als er zo veel mogelijk supporters de moeite nemen hun ploeg te steunen. Hier komt nog eens bij dat FC Groningen haar beste wedstrijden van dit seizoen juist in het bekertoernooi heeft gespeeld. Redenen genoeg om wat dikke kleren bij elkaar te zoeken en vanavond naar de Euroborg te komen!


De loting voor de volgende bekerronde, de kwartfinales, vindt vanavond na afloop van de wedstrijd FC Twente - Helmond Sport in Enschede plaats.

Vanmiddag tot 18.00 uur zijn via internet en bij TicketBox twee kaarten te koop per (Seizoen)ClubCard van FC Groningen. Ook is er tot 17.30 uur verkoop op basis van geldige legitimatie bij de Supportersbalie en de Fanshop in Euroborg (in dat geval ligt er volgens de nieuwsbrief van Hans Nijland van gisteren een attentie klaar, waarbij gekozen kan worden tussen een FC Groningen-cap, een stadionkussen of een zogenaamde shopper, een boodschappentas). Alle kaarten kosten 10 euro. Vanavond vanaf 18.00 uur bij de kassa’s kunnen kaarten worden gekocht op basis van geldige legitimatie en (Seizoen)ClubCard van FC Groningen. Het stadion opent om 18.30 uur de deuren.

Rond de wedstrijd wordt er bij de ingangen van het stadion door het Rode Kruis gecollecteerd voor Serious Request, de actie van Radio 3FM, ten behoeve van het Glazen Huis. Deze collecte stond afgelopen zondag gepland en is dus drie dagen uitgesteld.