Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

100 gasten online

Nog altijd discussie over nieuwe trainingscomplex FC Groningen op Corpus

Richold Brandsma schrijft vanochtend in het Dagblad van het Noorden dat burgemeester en wethouders van de gemeente Groningen in een brief aan de gemeenteraad hebben laten weten dat voetbalclub Gronitas, één van de huidige 'bespelers' van Corpus den Hoorn, kan kiezen tussen een eigen accomodatie op sportpark De Parrel in Selwerd of dat het op Corpus blijft. In dat geval moet het het clubgebouw delen met voetbalclub GRC, bij wie het clubgebouw overigens behoorlijk op de begroting drukt, zo schrijft het DvhN.

 

Het huidige clubgebouw van Gronitas moet nl. gesloopt worden om ruimte te maken voor het nieuwe trainingscomplex van FC Groningen. Mocht Gronitas op Corpus blijven, en daar ziet het wel naar uit omdat Gronitas niet wil verhuizen, dan zal er wekelijks tot laat op de zaterdagavond gevoetbald worden op Corpus.

FC Groningen had zich overigens wel bereid verklaard de 100.000 kostende verhuizing van Gronitas te willen betalen; ook voor nieuwe huisvesting wil FC Groningen 100.000 betalen. De krant schrijft dat een nieuw clubgebouw op Corpus 500.000 kost en dat noch FC Groningen, noch de gemeente dit wil betalen. 

 

 

Wordt ongetwijfeld vervolgd!

 

Gerelateerde artikelen:

 

21-05-2012 Nieuwe plannen trainingscomplex, kantoren en faciliteiten FC Groningen

27-03-2012 "Veel ruimte voor FC Groningen op nieuwe trainingscomplex Corpus den Hoorn"

12-10-2011 FC Groningen barst van de ambities; begroting over 5 jaar mogelijk € 25 miljoen

04-08-2010 Doelstellingen komend seizoen en financiële stand van zaken

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.