Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

103 gasten online

FC Groningen neemt afscheid van materiaalmannen Harm Slor en Jan Bovenhuis

Koffie drinken met spelers en supporters, ballen oppompen, ver over de omheining in het water geschoten ballen zien te verzamelen, een gezellig praatje maken met de vaste trainingsbezoekers - voor de materiaalmannen Harm Slor (69) en Jan Bovenhuis (68) behoren deze en talloze andere activiteiten, zeer tot hun eigen spijt, tot het verleden.

 

Beide mannen hadden graag nog jarenlang willen doorgaan, maar Henk Veldmate en Bas Roorda hebben besloten dat beide mannen met ingang van dit jaar geen materiaalman meer zullen zijn. Harm en Jan zijn ruim tien jaar actief geweest voor de club, maar gezondheidsklachten hebben zich de laatste tijd in toenemende mate bij hen geopenbaard en FC Groningen heeft hen nu een beetje willen beschermen.

Igor Assovitsj is op dit moment de enige materiaalman; niet duidelijk is of Igor er in de toekomst collega's bij zal krijgen. Wellicht dat daarover pas na de verhuizing van de trainingsactiviteiten van het onder de rook van de Mediacentrale gelegen TCN trainingsveld naar Corpus den Hoorn een besluit zal worden genomen. 

 

Wij willen Harm en Jan graag voor al hun werk en hun gezelligheid bedanken. FC Groningen zal nog een waardig afscheid voor de 'groen-witte visitekaartjes van het trainingsveld' in petto hebben. Tot ziens!

 

 

Harm Slor (boven) en Jan Bovenhuis (onder)

(foto's: Eric Smit)

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.