Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

136 gasten online

Grunn ontwaakt; spelers en supporters likken hun wonden, maar: kop d'r veur!

Alle ingrediënten waren gistermiddag aanwezig om er een lekkere pot voetbal van te maken. Vuurwerk in het stadion en een prachtig jubileumdoek van de Groningen Fanatics (zie foto's hiernaast en hieronder), en een Limburgse ploeg die door de Trots van het Noorden te kloppen was, zo dacht menigeen vooraf. Het liep allemaal volstrekt anders. Na de 4-1 nederlaag, veroorzaakt doordat dragende spelers het lieten afweten en er te veel individuele fouten werden gemaakt, is het gat naar de nummer 8 groter dan naar de nummer 16 en zal de FC de resterende negen wedstrijden als finales moeten beschouwen om nog iets uit dit seizoen te kunnen halen.

 

Inmiddels telt de selectie van FC Groningen een aantal blessuregevallen, en maar liefst zes spelers staan 'op scherp' en moeten bij de eerstvolgende kaart één duel geschorst toekijken. Het gaat om Leandro Bacuna, Virgil van Dijk, Andraz Kirm, Kees Kwakman, Rasmus Lindgren en sinds gistermiddag ook Michael de Leeuw. Kortom, er zal ook 'met verstand' gespeeld moeten worden.

 

Wij zijn benieuwd wat de trainingsweek ons gaat brengen. Weertechnisch gezien staat er nog altijd een zonnetje aan de Groningse horizon, zoals uit onze onderstaande foto's van hedenmorgen blijkt. Laat dit een voorbode zijn voor de rest van dit moeizame seizoen!

 

Jong FC Groningen speelt overigens pas morgenavond. In het verre Etten-Leur staat op Sportpark De Lage Banken de uitwedstrijd tegen laagvlieger Jong NAC Breda op het programma. De hoofdmachten van beide clubs treffen elkaar vrijdagavond in de Euroborg!

 

 

(foto's stadion Roda JC: Beume045 en Hans Nieuwenhuis)

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.