Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

56 gasten online

De toekomst van FCGOnline

Op 4 oktober 2009 is een aantal enthousiaste supporters begonnen met een fansite voor iedereen die FC Groningen een warm hart toedraagt. De website bestaat inmiddels dus ruim 3,5 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot de grootste fansite van de Trots van het Noorden. In de afgelopen jaren is het design vrijwel onveranderd gebleven.

 

Onlangs werd de redactie van de site benaderd door Marc Cornelius, student Communicatiesystemen. Hij stelde voor om als afstudeeropdracht onderzoek te gaan doen naar zowel de vormgeving als ook de functionaliteiten van FCGOnline. Doel van het onderzoek is om aan de hand van de adviezen een vernieuwing van de site door te voeren. Hierbij staan uiteraard de wensen van onze lezers voorop.


Om tot goede adviezen te komen, is het voor Marc – en ons! – belangrijk dat hij feedback krijgt van de lezers van FCGOnline. Hij heeft hiervoor een vragenlijst ontwikkeld om de knelpunten van de site en de wensen van de lezers in kaart te brengen. Graag willen we alle lezers vragen om deze vragenlijst in te vullen en op die manier mee te werken aan de toekomst van FCGOnline!

 

Via onderstaande link kom je bij de vragenlijst. Het invullen van de lijst zal ongeveer vijf minuten in beslag nemen. Alvast bedankt voor je hulp!

 

De vragenlijst staat op: http://www.enquetemaken.be/toonenquete.php?id=146740