Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

43 gasten online

FC Groningen houdt zondag vóór wedstrijd tegen ajax persconferentie

FC Groningen houdt morgen om 13:30 uur een persconferentie. Dit meldt FC Groningen op de clubsite. Hans Nijland, die morgen 53 jaar wordt, heeft 'een belangrijke mededeling', aldus het digitale huis van de Trots van het Noorden. Wij nemen aan dat de persconferentie te maken heeft met de 'financiële injectie' die hij eerder heeft aangekondigd.

 

Op 7 januari 2013 meldden wij op Twitter het volgende:

"Nijland en Klaver zitten vast niet zomaar aan tafel met Terium, CEO van RWE, voormalig CEO Essent. T.z.t. RWE op shirt FC of andere deal?"

 

Daags erna schreef Hans Nijland hierover in zijn nieuwsbrief: "Gisteren (maandag – red.) hebben commercieel directeur Robbert Klaver en ondergetekende een bezoek gebracht aan het hoofdkantoor van RWE/Essent in het Duitse Essen. We waren hiervoor uitgenodigd door RWE-topman Peter Terium, die eerder de hoogste man voor het energieconcern was in Nederland. Het is bijzonder dat een Nederlander deze hoogste functie binnen een Duits bedrijf bekleedt en het was dan ook zeer inspirerend om een kijkje te kunnen nemen in zijn werkomgeving. In onze gezamenlijke gesprekken is ook de samenwerking met Essent als hoofdsponsor van FC Groningen geëvalueerd en we hebben de conclusie kunnen trekken dat het partnerschap voor beide partijen naar volle tevredenheid verloopt.

Rond 14.00 uur zal ook in het stadion bekend worden gemaakt wat de inhoud van de boodschap van Nijland is, zo meldt de FC.

 

Gerelateerd artikel: 

 

23-04-2013 'Hans Nijland: "Financiële injectie voor FC Groningen; begroting substantieel en structureel flink omhoog" '

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.