Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

220 gasten online

fcgonline 2.0 - help jij de website aan een nieuw design?

Op 4 oktober 2009 is FCGOnline 'geboren'. In de afgelopen jaren is het design vrijwel onveranderd gebleven. Begin dit jaar werd de redactie van de site benaderd door een student Communicatiesystemen. Hij stelde voor om als afstudeeropdracht onderzoek te gaan doen naar zowel de vormgeving als ook de functionaliteiten van FCGOnline. Doel van het onderzoek was om aan de hand van de adviezen een vernieuwing van de site door te voeren. Omdat de wensen van onze lezers hierbij uiteraard voorop staan, hebben we de bezoekers van de site eind april opgeroepen mee te doen aan de door de student ontwikkelde enquête. Veel lezers hebben hieraan gehoor gegeven en hun mening gegeven. Inmiddels is het adviesrapport afgerond en kunnen we aan de slag! Maar... wie helpt mee?

De website zal op verschillende punten van een update worden voorzien. Zowel technisch - er zal naar een nieuwe versie van het CMS worden overgegaan - als ook wat het design betreft. Hiervoor hebben we de hulp van enthousiaste lezers en supporters nodig!

 

Heb jij tijd en vooral ook heel veel zin om je steentje bij te dragen aan 'fcgonline 2.0'?

We zijn vooral op zoek naar supporters met kennis op het gebied van Joomla en webdesign in het algemeen.

 

Denk je ons te kunnen helpen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat hierin weten wat je kan en waarom je graag mee wil doen.