Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

93 gasten online

fcgonline Android app groot succes - verloting volgt bij 4000 downloads

De fcgonline Android app mag een doorslaand succes worden genoemd: de app is inmiddels bijna 4000 keer gedownload! Ook staat het nieuwe seizoen voor de deur. Redenen voor de ontwerper en bouwer Nars Broekhart om de app van een nieuw uiterlijk te voorzien. Om het succes van de app met de gebruikers te vieren verloten wij onder alle gebruikers die een beoordeling hebben achtergelaten in de Google Play store een originele FC Groningen portemonnee!

Hier een aantal screenshots van de vernieuwde app

 

 

  

 

Heb je de app nog niet? Downloaden kan hier! Heb je vragen op opmerkingen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.

 

De verloting vindt plaats op het moment dat wij de grens van 4000 downloads zijn gepasseerd! En nogmaals - verloting vindt plaats onder alle gebruikers die een beoordeling hebben achtergelaten in de Google Play Store!

 

Voor alle gebruikers van een Apple toestel geldt nog steeds dat wij door de eisen die Apple stelt voordat een App in de Appstore komt, helaas geen volwaardige app kunnen aanbieden. Vooralsnog zullen gebruikers van de iPhone gebruik moeten blijven maken van de webapp zoals die opstart op het moment dat je fcgonline in Safari opent. Mocht er onder onze lezers echter een ontwikkelaar van Apple apps zijn die een volwaardige app voor deze fansite kan en wil ontwikkelen, dan horen we het uiteraard graag!