Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

61 gasten online

FC Groningen wil graag een nieuwe grasmat in de Euroborg

FC Groningen heeft bij de directie van de Euroborg het verzoek neergelegd de grasmat in de Euroborg te vervangen. Door de vele trainingen die de laatste weken vanwege de onbespeelbaarheid van het TCN-trainingsveld in het stadion moesten plaatsvinden, en niet in de laatste plaats doordat de grasmat in de wedstrijd tegen ADO Den Haag helemaal aan gort gespeeld is, ziet de Trots van het Noorden nu geen mogelijkheid meer het veld nog een keer in goede conditie te krijgen.

 

UPDATE dinsdag 2 maart 2010: Het is zover! De plaggen worden na de wedstrijd van a.s. zondag tegen VVV ingeruild voor een nieuw gazon, zo meldt Hans Nijland vandaag in zijn nieuwsbrief: "Na dit competitieduel zal er een nieuwe grasmat worden aangelegd in Euroborg. Het mag duidelijk zijn dat door de winterse omstandigheden en het intensieve gebruik het veld niet meer representatief is voor ons verder prachtige stadion. Volgende week zullen we dan ook starten met de vervanging van de grasmat."

 

"Het veld ziet er dramatisch uit", heeft Hans Nijland aan het DvhN laten weten. Omdat FC Groningen tussen 22 maart en 10 april geen thuiswedstrijd speelt, wil de club graag dat de grasmat in die periode vervangen gaat worden. "Als we in maart nieuwe graszoden kunnen leggen, kunnen we de laatste wedstrijden van de competitie en eventueel de play-off's op een goed veld spelen", aldus Nijland.

 

De kosten voor het vervangen van de grasmat, naar schatting zo'n 100.000 euro, wil FC Groningen bij de verhuurder van de Euroborg neerleggen.