Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

67 gasten online

De Top 5 voetbalschoenen van 2013 De Top 5 voetbalschoenen van 2013

 

Bobby Zamora’s voetbalschoenen

Een derde opvolger wederom lichter dan het vorige model. Deze schoen is opgebouwd uit 2 soorten schuim en gebruikt: de eerste mal aangepast aan de vorm van je voet voor een betere tractie en het tweede type schuim helpt bij het aandrijven van je aanloop bij online weddenschappen.

Belangrijke aspecten van deze schoenen:  Een waterafstotend looiprocédé voorkomt dat het leer doordrenkt raakt. "Je zal licht op je voeten blijven zelfs aan het einde van een wedstrijd, en dat zal helpen om de 90 minuten (zo niet meer) in topvorm te blijven" zegt Alex Charter, categorie Manager voor schoeisel bij Under Armour.

De middenveld sterkte

Gespot bij Cesc Fabregas

Als je je aandeel pijnlijke passen hebt gekregen op het middenveld, dan beschermt deze robuuste schoen je Achillespees. Dit zal je helpen om harde tackels op te vangen tijdens de match en bij online weddenschappen.

Spel wisselaar Deze voetbalschoenen hebben high-density thermoplastische grepen aan de voorkant voor schot-kracht, en low density pads op de wreef voor een meer responsief contact met de bal.

De persoonlijke opta index

 

Gespot bij Lionel Messi

Als je licht genoeg op je voeten wil zijn om de verdedigers te verblinden moet je deze schoen passen. De heldere gele schoenen met de treffende naam Adizero weegt bijna niets (slechts 165g) en dat dankzij de holle frame en 1.5 mm dik synthetische bovenste deel. Deze schoenen houden je zeker en vast licht op je voeten en maken het mogelijk om vrij te sprinten.

Spel wisselaar  De ingebouwde versnellingsmeter van deze schoenen. "helpt om je snelheid, afstand en sprint te meten en synchroniseert de gegevens draadloos op een telefoon of computer, zodat je accuraat kan gaan werken aan je training," zegt Simon Drabble, interactieve directeur bij Adidas. "Zulke schoenen waren voorheen alleen voor de elite." Deze nieuwe technologie zal echter vele voetballers helpen om hun sterke en zwakke punten te onderscheiden en hun uithouding te verbeteren.

Versla de reus

 

Gespot bij Kevin Visser

Formule 1 ingenieurs warden belast met de stroomlijning van de structuur van deze schoen. De rolresistente enkelversteviging vermindert niet alleen letsel maar helpt de speler zich ook snel verplaatsen zonder vrees om te vallen.

Spel wisselaar Lab tests tonen aan dat deze schoen beter is voor snellere bewegingen dan andere modellen. "Plus, het geeft atleten voordeel in een krappe situatie zegt Prof Ewald Hennig, hoofd van de Universiteit van Duisburg-Essen van het biomechanica lab. Deze schoenen zouden wel eens het verschil kunnen zijn tussen winnen en verliezen.

Met volle kracht vooruit

 

Gespot bij Cristiano Ronaldo

Deze schoenen zijn gebouwd voor snelheid, ze hebben een asymmetrische vorm waarmee de explosieve kracht aanvangt. Zijspelers en spitsen zullen ze meer dan waarderen en dat doen we ook bij online weddenschappen – net als de verdedigers in hun kielzog. Dat is hoezeer deze laarzen zullen helpen bij het opbouwen en behouden van je uithoudingsvermogen.

Spel wisselaar Het schoenoppervlak heeft dezelfde hoeveelheid wrijving in natte of droge omstandigheden, waardoor je de controle ten allen tijde behoudt, zegt Lim Aik Leong, Product Manager voor Nike Football. Zo kan je de bal perfect bijhouden tijdens online weddenschappen. De toenemende controle zal de speler helpen om de bal te behouden en staat ook  om passen en andere vaardigheden te verbeteren.