Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

88 gasten online

Hans Nijland: "Geen sprake van vertrek; ik wil met FC Groningen de bekerfinale en Europees voetbal meemaken"

Op dinsdag 1 oktober jl. gingen we in dit artikel in op een aantal uitspraken van algemeen directeur Hans Nijland. De uitspraken zouden als een vingerwijzing in de richting van een aanstaand vertrek bij FC Groningen geïnterpreteerd kunnen worden, zeker omdat Nijland zich al vaker in soortgelijke bewoordingen heeft uitgelaten. Ons artikel heeft veel reacties onder supporters teweeggebracht.

 

Een fan stuurde de algemeen directeur van de Trots van het Noorden een e-mail, waarop Nijland duidelijk heeft geantwoord. Wij zijn blij met de inhoud van het bericht: Hans Nijlans zal de komende tijd zeker algemeen directeur bij FC Groningen blijven. Wij citeren:

 

"We hebben nog veel mooie plannen met onze club. Het realiseren van bijvoorbeeld een nieuw trainingscomplex, maar het moet toch ook mogelijk zijn om ooit eens de bekerfinale te mogen spelen en ook het mogen spelen van Europees voetbal is geweldig. Dit wil ik als algemeen directeur absoluut bij onze club nog meemaken. Van een vertrek is dus geen sprake."

Met toestemming van Hans Nijland publiceren we hierbij de volledige tekst van zijn antwoord aan de betreffende supporter:


"Dank voor je email. Blij te horen dat er kennelijk toch nog supporters zijn door wie ik word gewaardeerd.
Nee hoor dit is een grapje, want ik voel dat de waardering er absoluut is. Ik kan je geruststellen. Ik ben absoluut niet van plan om weg te gaan. Heb het nog steeds geweldig naar mijn zin.

Natuurlijk ben je erg sacherijnig en slaap je slecht na zo'n wedstrijd tegen Twente, maar vervolgens pakken we de zaken weer energiek op. We hebben nog veel mooie plannen met onze club. Het realiseren van bijvoorbeeld een nieuw trainingscomplex, maar het moet toch ook mogelijk zijn om ooit eens de bekerfinale te mogen spelen en ook het mogen spelen van Europees voetbal is geweldig. Dit wil ik als algemeen directeur absoluut bij onze club nog meemaken. Van een vertrek is dus geen sprake.

Ik waardeer je mail zeer.

Vriendelijke groet en wellicht zondagmiddag in het supporters home een biertje.
"

 

Gerelateerd artikel:

 

01-10-2013 Zinspeelt Hans Nijland op vertrek bij FC Groningen?

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.