Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

129 gasten online

Spelersbus FC Groningen zal er anders uit komen te zien en wordt echt visitekaartje van de club

Op 10 augustus jl. was de huidige spelersbus van FC Groningen onderwerp van gesprek in dit artikel op onze website, maar ook bij FCG Radio. Robbert Klaver, commercieel directeur van FC Groningen, kwam die dag aan het woord over de resultaten van een door Nars Broekhart opgezette poll. Bijna 90% van de fans die een stem hebben uitgebracht is van mening dat de spelersbus niet de gewenste uitstraling heeft, om het maar eens eufemistisch te zeggen.

Klaver riep de fans van FC Groningen op om alternatieven voor een nieuw ontwerp van de spelersbus op te sturen. Deze oproep was niet aan dovemansoren gericht. Diverse fraaie ontwerpen zijn ingezonden en hier te zien; het hierboven afgebeelde ontwerp is afkomstig van Sceafa, die we nog kennen van de ontwerpen voor de nieuwe shirts die komend seizoen gedragen zullen worden..

 

FC Groningen is inmiddels het gesprek met Essent en Drenthe Tours, de eigenaar van de spelersbus, aangegaan. Robbert Klaver heeft ons vandaag laten weten dat FC Groningen in afwachting is van een beslissing van Drenthe Tours aangaande het leveren van een nieuwe spelersbus. Indien deze nieuwe bus er komt, dan gaat FC Groningen aan de slag met een nieuw ontwerp. Als Drenthe Tours geen nieuwe bus gaat leveren, dan zal het huidige design worden aangepast.

 

Nog even geduld dus, maar voor ons staat vast dat er binnenkort een FC Groningen-spelersbus door Nederland rijdt die een echt visitekaartje van FC Groningen is waarop we allemaal trots kunnen zijn!

 

Het huidige design van de spelersbus van FC Groningen ... aan vervanging toe

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.