Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

249 gasten online

Spelersbus FC Groningen: deskundigenpanel gaat kiezen uit door supporters aangeleverde ontwerpen

Robbert Klaver, commercieel directeur van FC Groningen, heeft vrijdag 17 januari jl. in de uitzending van FCG Radio (hier terug te luisteren) laten weten dat FC Groningen met Essent en Drenthe Tours overeenstemming heeft bereikt over de vervolgstappen met betrekking tot de nieuwe uitstraling van de spelersbus van de FC. Supporters hebben al een aantal nieuwe ontwerpen aangeleverd (hier te zien); FC Groningen roept supporters op om nog meer ontwerpen in te sturen.

Na drie weken zal een deskundigenpanel een keuze maken voor het mooiste ontwerp, waarna de huidige spelersbus opnieuw bestickerd zal worden.

 

Nars Broekhart, initiator van de plannen om de huidige spelersbus om te toveren tot een prachtig visitekaartje van de club, zal deel uitmaken van het panel. FC Groningen zal deze week verdere details op de clubsite communiceren, aldus Klaver, die toegaf dat FC Groningen weliswaar innovatief is, maar tot nu toe niet met het huidige ontwerp van de spelersbus. 

 

Wij zijn blij met de ruimte die FC Groningen met betrekking tot dit onderwerp aan supporters van FC Groningen biedt, en zijn erg benieuwd naar het winnende ontwerp!

 

Gerelateerde artikelen:

 

14-12-2013 Spelersbus FC Groningen zal er anders uit komen te zien en wordt echt visitekaartje van de club

10-08-2013 Poll over uitstraling spelersbus FC Groningen groot succes: club gaat met Essent in gesprek

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.