Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

217 gasten online

Herinrichting Corpus den Hoorn kan definitief beginnen: Gemeenteraad Groningen akkoord - FC Groningen kan verhuizen!

Goed nieuws voor FC Groningen: de Raad van de Gemeente Groningen is vanavond akkoord gegaan met de raadsvoorstellen 'Sporthal Europapark' en 'Herinrichting Sportpark Corpus den Hoorn'. Dig Istha, wethouder van de Gemeente Groningen met o.a. Sport in zijn portefeuille, had deze plannen op 10 januari jl. al toegelicht in een speciaal hiervoor belegde persconferentie.

 

Dit betekent dat alle vertegenwoordigende elftallen van FC Groningen vanaf medio 2015 op het volledig gerenoveerde, hypermoderne Sportpark Corpus den Hoorn zullen trainen, en dat er op het Europapark, op de plaats waar de eerste selectie nu nog traint, een nieuwe sporthal zal verrijzen. Istha zelf heeft dit vanavond op Twitter gemeld. Het nieuws is voor FC Groningen een welgemeende felicitatie waard! Op naar nog meer jonge Hateboertjes die vanuit de jeugdopleiding van FC Groningen doorstromen naar het eerste elftal!

 

Een trotse Hans Hateboer, vanavond tijdens een

bijeenkomst van de Vrienden van de

Jeugdopleiding, en Hoofd Jeugdopleiding

Peter Jeltema; Ed Zijp kijkt geïnteresseerd toe

De komende dagen zal op Corpus een begin worden gemaakt met de voorbereidingen die uiteindelijk over ruim een jaar tot een prachtig trainingscomplex voor FC Groningen moeten leiden. 

 

Gerelateerde artikelen:

 

10-01-2014 Bij akkoord gemeenteraad verhuist trainingscomplex FC Groningen medio 2015 naar Sportpark Corpus den Hoorn

09-01-2014 Vrijdagochtend persconferentie Gemeente Groningen; o.a. behandeling stukken over Corpus den Hoorn; ook Hans Nijland aanwezig

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.