Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

416 gasten online

Open brief Martin Drent aan supporters FC Groningen: STEUN BV VEENDAM!

Dat Martin Drent het hart op de goede plaats heeft zitten - dat wisten we al lang. Lees hier (onderaan) nog maar eens hoe hij denkt over het verruilen van je Groningse werkgever voor eentje uit Friesland. Maar Martin laat weer van zich spreken. Hij is - niet alleen als werknemer van BV Veendam, maar ook als Groninger - erg begaan met het lot van zijn club, en heeft ons een open brief geschreven. Die plaatsen wij graag - lees verder. Moraal:

SUPPORTERS VAN FC GRONINGEN, STEUN BV VEENDAM!

 

UPDATE 30 april 2010:

Inmiddels wordt er serieus nagedacht over het organiseren van een benefietduel tussen FC Groningen en BV Veendam, waarvan de opbrengst natuurlijk ten goede zal komen aan de Veendammers. Het is nu nog moeilijk een datum te roepen, dit hangt af van de speeldagen waarop FC Groningen (hopelijk) play-offs mag spelen. Mocht de FC nog lang om Europees voetbal moeten spelen, dan is een duel tussen Veendam en Emmen eveneens een optie, zo vertelde een medewerker van Veendam mij zojuist.

 

Martin Drent stuurde ons zojuist onderstaande e-mail. De echtheid ervan trokken we al niet in twijfel, maar kon door de club zelf (0598-619191) worden bevestigd.


Beste FC Groningen Supporters!

Ik ben een echte Stadjer en de FC zit in mijn hart. Het is altijd prettig om te horen dat het goed gaat met mijn club. Zoals waarschijnlijk wel bekend is ben ik nu werkzaam bij de BV Veendam. We hebben het erg moeilijk en doen er alles aan om te overleven. Twee voetbalclubs in de provincie Groningen moet toch mogelijk zijn?
Ik roep alle FC-supporters op om de BV Veendam te steunen!
Kijk op de website van BV Veendam (www.bvveendam.nl) waar we een unieke stoeltjesactie hebben en/of doneer geld op rekeningnummer 11.33.38.260 t.n.v. Stichting Beheer Gelden Reddingsplan BV Veendam!! Belangrijk om te weten is dat als we het nieuwe seizoen onverhoopt toch niet mochten redden, u uw geld gegarandeerd terugkrijgt!
Als echte Groninger zou het me echt pijn doen om nooit meer een FC Groningen – BV Veendam mee te maken! Dus kom op, streel over je hart en steun de BV Veendam!

Alvast bedankt,

Martin Drent

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.