Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

93 gasten online

FC Groningen verdient steun van de trouwe supporters

Donderdag en zondag a.s. speelt FC Groningen de belangrijke play-off wedstrijden tegen FC Utrecht. Inzet van de tweeluik is een plek in de finale van de play-offs. De winnaar van deze finale krijgt het laatste ticket voor deelname aan de Europa League. Toegegeven, er is ook dan nog een lange weg te gaan voordat je een echt aantrekkelijke tegenstander zult loten. Maar toch. Wie zich de wedstrijden tegen Partizan Belgrado en Fiorentina nog kan herinneren, zal hunkeren naar een nieuw Europees avontuur!

 

FC Groningen heeft na een slecht begin van het seizoen een prestatie van formaat geleverd door aan het einde van de reguliere competitie wederom deelname aan de play-offs te bewerkstelligen. Toen Groningen halverwege de competitie met 17 punten uit 17 wedstrijden stijf in het rechter rijtje stond, waren er nog maar weinig supporters van overtuigd dat de FC het toetje van het seizoen zou bereiken. Het was niet altijd hoogstaand voetbal dat de trouwe supporters in de Euroborg voorgeschoteld kregen. Maar als je ziet met hoeveel blessures en schorsingen de equipe van Ron Jans te maken kreeg, is het ook begrijpelijk dat het niet altijd lukte om tot fraaie combinaties te komen.

 

Als FC Groningen ook in de toekomst deel wil blijven uitmaken van de zogenaamde subtop, dan is het van groot belang om de play-offs te winnen en daarmee volgend jaar Europees voetbal te spelen. Niet alleen vanwege het financiële aspect. Voordat je er echt wat geld aan over houdt moet je al de groepsfase weten te bereiken. Maar voor de uitstraling van de club en vooral voor de onderhandelingspositie bij het aantrekken van nieuwe spelers is het erg belangrijk om te kunnen zeggen: "Wij spelen volgend seizoen in de Europa League!" Het zou ook heel goed kunnen dat dit de enige manier is om onze Speler van het Jaar, Andreas Granqvist, nog een jaartje in Groningen te houden.

 

Om dit doel te bereiken, heeft onze Trots van het Noorden alle denkbare steun nodig! Om te beginnen aanstaande donderdag in Utrecht. Voor slechts twee tientjes kan iedereen helpen onze spelers in de Galgenwaard naar een goede uitgangspositie te schreeuwen! De bussen vertrekken om 16 uur bij de Euroborg, opstappen bij Strand Horst langs de A28 kan ook. Kaarten zijn via Internet of bij de Ticketbox te koop.

 

Voorgaande jaren heeft de trouwe aanhang van FC Groningen laten zien echt als twaalfde man achter de club te staan. Dit kwam tot uiting in een steeds bijzonder goed gevulde Euroborg tijdens de play-off wedstrijden. Laten we ook dit jaar weer zorgen voor een vol stadion. Seizoenkaarthouders kunnen nog tot vanavond 18 uur hun eigen plek tegen een gereduceerd tarief (15 Euro) terugkopen. Ook dit kan via Internet en Ticketbox. Vanaf morgen gaan alle resterende kaarten in de vrije verkoop (17,50 Euro). Hiervoor geldt géén seizoen- of clubkaart verplichting, bovendien zijn de kaarten dan ook in de Fanshop bij de Euroborg te koop. Daar kan ook iedereen met een kaartje voor de wedstrijd van zondag een FC Groningen uit- of thuisshirt voor slechts 10 Euro kopen! Wie gebruik wil maken van deze actie, moet zijn toegangsbewijs bij aankoop van het shirt in de Fanshop wel kunnen tonen, en er geldt: op=op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.