Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

101 gasten online

Daley Blind vecht weer voor zijn kans bij ajax, maar wat als Martin Jol hem niet wil?

Veel nieuws is er over Daley Blind nog altijd niet te melden. Net als tijdens de voorbereiding op het vorige seizoen is Daley ook nu weer vol goede moed en heeft als doel gesteld om bij ajax1 te spelen en om bij zoveel mogelijk wedstrijden van het eerste bij de selectie te zitten, zo vertelt hij vandaag hier tijdens een op de training afgenomen interview met ajax tv. Over FC Groningen spreekt hij wel, en louter positief, maar dan wel over het halve jaar dat hij bij de Trots van het Noorden heeft gespeeld. Zijn focus is nu op de club uit de hoofdstad gericht. Martin Jol komt niet aan het woord. Uitgesloten is het zeker niet dat hij het ook komend seizoen niet in de zoon van Danny Blind ziet zitten. Een hernieuwd verhuuravontuur ligt dan voor de hand.

 

Immers, Daley (inmiddels zo goed als hersteld van zijn enkelblessure) heeft al in een eerder stadium het volgende laten weten, zie ons artikel van 13 mei jl.:

 

Van Ajax heb ik tot nu toe niets officieels gehoord. Sinds ik ben verhuurd heb ik alleen contact met mijn vader gehad, maar dat gaat dan niet vanuit Ajax maar is gewoon een vader-zoon relatie. ... Ik wil niet weer buiten de selectie komen te vallen om bij de beloften te spelen, dan zou ik liever opnieuw verhuurd willen worden. FC Groningen is dan een goede keuze natuurlijk, dat ligt meer voor de hand dan een andere club te zoeken.

 

We zullen tot uiterlijk eind augustus moeten afwachten waar Daleys voetbaltoekomst op de korte termijn ligt: in Duivendrecht, of toch in Groningen? Zeker niet in Groningen indien de hoofdstedelingen blijven vasthouden aan een wereldvreemde huurprijs van € 400.000, zoals wij hier op 17 juni 2010 berichtten, maar wie weet keren de verantwoordelijken van de nr. 2 van de vorige competitie tijdig terug in de realiteit.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.