Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

105 gasten online

Essent komende drie seizoenen hoofdsponsor van FC Groningen; nieuwe shirts gepresenteerd

Op een speciale persconferentie zijn FC Groningen en Essent vanmiddag een verbintenis met elkaar aangegaan. De energiereus zal de komende drie seizoenen de hoofdsponsor van FC Groningen zijn. Het sponsorbedrag is niet bekend gemaakt, maar een (terecht) apetrotse Hans Nijland gaf aan zeer content met het contract te zijn.

 

Er is sprake van een meegroeiconstructie: hoe beter FC Groningen presteert, hoe hoger de sponsorinkomsten.

 

Essent zal de komende drie jaar niet alleen met de naam op het shirt prijken, maar ook nadrukkelijk zichtbaar zijn in Euroborg. Daarnaast gaan beide partijen intensief samenwerken om de groene en duurzame ambities van FC Groningen verder vorm te geven, zo schrijft FC Groningen op haar clubsite.

 

 

Jonas Ivens en Koen van de Laak presenteerden vanmiddag ook de nieuwe shirts die vanaf komend seizoen gedragen zullen worden. Kijk verderop voor een impressie hiervan!

We hebben nog een aantal foto's van de persconferentie toegevoegd!

 

Hans Nijland heette vanmiddag tal van prominenten welkom in de ABN AMRO Business Corner, waaronder KNVB-bondsvoorzitter Michael van Praag, die van Fortuna Sittard al lang en breed afscheid genomen heeft maar van FC Groningen gelukkig nog niet, en Peter Rehwinkel, burgemeester van Groningen. Commissaris van de Koningin in de provincie Groningen, Max van den Berg, had ook een felbegeerde invitatie in de wacht gesleept, maar hij moest tot zijn grote spijt verstek laten gaan omdat hij Koningin Beatrix door Oude Pekela diende te leiden. Hans Nijland verklaarde ook Hare Majesteit volgaarne in de Euroborg welkom geheten te hebben, maar dit bleek helaas geen haalbare kaart.

 

Nijland vertelde ook nog dat de onderhandelingen met Dig Istha, directeur Corporate Affairs van Essent, in een bijzonder prettige atmosfeer hebben plaatsgevonden, zelfs zó prettig dat Istha op enig moment tijdens de op dat moment zakelijk gezien moeizame gesprekken verzuchtte dat als hij er met de FC niet uit zou komen, hij zijn baan van Essent er dan aan zou geven om als materiaalman bij FC Groningen aan de slag te gaan. De deal is per vandaag echter een feit, waarna Hans Nijland aan Istha een seizoenkaart voor het leven voor FC Groningen overhandigde, alsmede een groene stropdas. Dit alles onder de voorwaarde dat Istha, in zijn jeugdjaren fan van een door ons niet nader te noemen vereniging uit de hoofdstad, zich aldaar niet meer zou laten zien.

 

 

Jonas Ivens en Koen van de Laak presenteerden vanmiddag de nieuwe shirts,

die de Trots van het Noorden vanaf komend seizoen zal dragen. Opvallend: fraai logo: goud op zwart

 

 

Nog een paar foto's van de persconferentie:

 

1 (Small)
10 (Small)
11 (Small)
12 (Small)
13 (Small)
14 (Small)
15 (Small)
2 (Small)
3 (Small)
4 (Small)
5 (Small)
6 (Small)
7 (Small)
8 (Small)
9 (Small)
spelersbus werder
01/16 
start stop bwd fwd

 

Gerelateerde artikelen:

 

13-05-2011: FC Groningen: Nijland en Istha zijn trots op samenwerking

13-05-2011: FC Groningen: Essent nieuwe hoofdsponsor FC Groningen

13-05-2011: Essent: Essent nieuwe hoofdsponsor FC Groningen

04-05-2011: FCG Online: RTV Noord: "Essent nieuwe hoofdsponsor FC Groningen"

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.