Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

67 gasten online

"Arjen Robben in de belangstelling van AC Milan" - goed voor clubkas FC Groningen!

Het bericht dat het Franse L'Equipe vandaag heeft gepubliceerd zal Hans Nijland, die ongetwijfeld nog wat natreurt over de vele tonnen die FC Groningen in Zuid-Korea heeft laten liggen, als muziek in de oren klinken. AC Milan zou zijn pijlen nl. op Arjen Robben (hiernaast op een ietwat gedateerde foto uit zijn FC Groningen-tijd (2000-2002) te zien) hebben gericht. Robben heeft zijn contract met Bayern München onlangs tot medio 2015 verlengd en AC Milan zou daarom bereid zijn een afkoopsom van 20 miljoen op tafel te leggen. Dit moet geen probleem zijn aangezien de verkoop van Thiago Silva en Zlatan Ibrahimovic aan Paris Saint-Germain het lieve sommetje van 65 miljoen heeft opgebracht.

 

Voor de clubkassen van FC Groningen en VV Bedum zou een transfer van Robben (opnieuw) financieel goed nieuws zijn: aan opleidingsvergoeding zou FC Groningen (bij een transfersom van 20 miljoen) 2,25% van de transfersom, oftewel 450.000 tegemoet kunnen zien en VV Bedum 0,25%, oftewel 50.000. Uiteraard kan de uiteindelijke transfersom meer bedragen dan 20 miljoen (als nu al geroepen wordt dat AC Milan bereid is 20 miljoen te betalen, dan is het vermoedelijk ook bereid dieper in de buidel te tasten), en daardoor zou de portie 'gratis geld' voor FC Groningen en VV Bedum navenant stijgen.

Wij houden de ontwikkelingen rond dit interessante gerucht de komende tijd in de gaten, net als de financiële afdeling van de twee genoemde clubs uit Stad en Ommeland dit zonder twijfel zullen doen! 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.