Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

306 gasten online

"Erik Nevland wil graag scout voor FC Groningen in Noorwegen worden"

Het Dagblad van het Noorden heeft vanavond op Twitter bericht dat Erik Nevland graag scout wil worden voor FC Groningen in Noorwegen. De inmiddels 35-jarige spits van het Noorse Viking Stavanger sluit zijn actieve spelerscarrière komende zondag af met een thuiswedstrijd tegen Vålerengen IF. Het betreft de 30e en laatste speelronde in de hoogste Noorse divisie, de Eliteserien.

 

Henk de Haan heeft ervoor gezorgd dat Nevlands afscheid door een groep van 30 supporters van FC Groningen bijgewoond zal worden.

 

Het eeuwigdurende kippenvelmoment: 4 oktober 2007, Fiorentina-uit, 55e minuut

 

Henk de Haan schrijft op zijn eigen website over dit door hem georganiseerde avontuur:

 

Het gaat gebeuren mensen, we gaan met een bus naar de afscheidswedstrijd van Erik Nevland. We vertrekken vrijdagavond 16 NOVEMBER om 19.00 uur vanuit Groningen naar Noord Denemarken, zaterdagochtend pakken we daar de boot naar Stavanger in Noorwegen, daar komen we eind van de middag aan. Naar het hotel , ‘s avonds op stap of lekker relaxen in het hotel en de volgende dag genieten van Stavanger, 18 NOVEMBER gaan we `s middags naar de afscheidswedstrijd van Erik Nevland. Na de wedstrijd of op stap of naar het hotel, de volgende dag met de bus van Stavanger naar Kristianstad, daar met de boot over en maandagavond vanuit Noord Denemarken weer terug en dinsdagochtend om ongeveer 8.00 uur zijn we weer in Groningen . Ik beloof u, dat worden super dagen. De vergoeding die ik voor deze reis vraag is € 330,00 pp. Bus, overtochten boot, 2 overnachtingen hotel + ontbijt, wedstrijdticket. Laat u me weten of u mee gaat ? We hebben een bus van 30 personen. Hoop dat we Erik een passend afscheid kunnen geven.

 

 

De vraag is wel of FC Groningen een vacature op scoutingsgebied in Noorwegen heeft. Het zou natuurlijk geweldig zijn als Erik Nevland in de toekomst zijn steentje kan en mag bijdragen aan het scouten van spelers die karaktertechnisch gezien overeenkomsten met Erik Nevland hebben - we zien aan het spel van Michael de Leeuw dat dit soort type spelers traditiegetrouw het meest geliefd bij de supporters van FC Groningen zijn.

 

Meer over Eriks wens zal morgen ongetwijfeld in het Dagblad van het Noorden te lezen zijn!

 

 

Gerelateerd artikel:

 

09-03-2010 Erik Nevland back to his roots

 

Nog meer kippenvel uit Florence:

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.