Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

96 gasten online

Erik Nevland geeft carrière curieuze wending en wordt autoverkoper

Erik Nevland nam op 17 februari 2008 afscheid van de supporters van FC Groningen, en op 18 november 2012 beëindigde hij zijn actieve carrière als voetballer van Viking F.K. Stavanger. In de wedstrijd tegen Vålerenga IF, die - met dank aan Henk de Haan - door tientallen fans van FC Groningen werd bijgewoond, ging hij in de 71e minuut naar de kant en hing zijn kicks definitief aan de wilgen. 'Nevi' hoeft zich voorlopig echter nog niet bij een plaatselijk NAV-kantoor (Arbeids- og velferdsforvaltninga) te vervoegen om een WW-uitkering in de wacht te slepen.

 

Hij start begin volgende maand nl. als autoverkoper bij Møller Bil in Forus, een bedrijvenpark dat in Sandnes, in de buurt van Stavanger, is gevestigd en Audi's en Skoda's aan de man of vrouw probeert te brengen.

 

Erik Nevland verklaart tegenover het Noorse RogalandsAvis dat hij het altijd leuk heeft gevonden om in mooie auto's te rijden, maar dat hij van het autoverkopersvak nog wel het nodige zal moeten leren. 

 

De krant schrijft echter dat Eriks lange voetbalcarrière een voordeel is: velen zullen graag een auto kopen bij de man die voor Viking, Manchester United, Fulham en FC Groningen heeft gespeeld.

 

Erik Nevland speelde zijn laatste wedstrijd op 18 november 2012

 

Voor degenen die van de garage waar Erik Nevland werkt een groen-wit bedevaartsoord willen maken: Eriks nieuwe werkgever is gevestigd aan de Vassbotnen 6 in 4313 Sandnes. Bezoekers kunnen zich, zo nemen wij aan, aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wij wensen Erik Nevland heel veel succes toe in de autobranche!

 

Sandnes in het prachtige Noorwegen

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.