Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

259 gasten online

"Zenit Sint-Petersburg en Lokomotiv Moskou willen Dusan Tadic" - financieel interessant voor FC Groningen

Afgaande op het Russische Izvestia.ru mag Dusan Tadic zich in de belangstelling verheugen van het grote kapitaal uit Rusland. Twee clubs uit de hoogste Russische divisie, te weten Zenit Sint-Petersburg en Lokomotiv Moskou, zouden het vizier op de Serviër hebben gericht.

 

Dejan Joksimovic, zakenpartner van de in opspraak geraakte zaakwaarnemer van Tadic, Zoran Pavlovic, en hoofd van de toko waar beiden werkzaam zijn, zou de sterke interesse vanuit Rusland hebben bevestigd; namen van clubs wil hij echter niet noemen. Volgens Izvestia gaat het echter op de huidige nummers twee en tien van Rusland. Zenit was al eerder geïnteresseerd in de diensten van Dusan Tadic, maar verder dan beginnende onderhandelingen is het indertijd niet gekomen. Tadic koos in 2010 nl. voor ... FC Groningen.

 

Marc-Jan Oldenbandringh, financieel manager van FC Groningen, zal de ontwikkelingen met een meer dan gemiddelde belangstelling blijven volgen. FC Groningen ontvangt nl. bij doorverkoop van Dusan Tadic 15% van het meerdere boven € 7 miljoen. Transfermarkt.de raamt de marktwaarde van Dusan Tadic op € 10 miljoen.

Op 8 maart jl. schreven we in dit artikel ook al over de vermeende belangstelling van ajax in Dusan Tadic. Wat ons betreft kunnen er niet genoeg clubs in verband met Tadic worden gebracht. Hoe meer vraag hoe hoger de uiteindelijke opbrengst. Inzake de mogelijke overgang van Dusan Tadic van FC Twente naar ajax werden bedragen genoemd die in de orde van grootte van € 12 miljoen liggen. 

 

Het zal overigens de vraag zijn of Dusan Tadic zelf geïnteresseers is in een overgang naar Rusland. Hij is iemand die zijn carrière zorgvuldig plant en zijn planning niet zomaar door met roebels wapperende Russen zal laten beïnvloeden.

 

Gerelateerd artikel:

 

08-03-2013 "ajax wil Dusan Tadic"; overgang kan financieel zeer lucratief uitpakken voor FC Groningen

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.