Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

228 gasten online

"Andreas Granqvist in de belangstelling van FK Krasnodar uit Rusland"

Er kan opnieuw een club worden toegevoegd aan het groeiende lijstje potentiële nieuwe werkgevers van Andreas Granqvist van het Italiaanse Genoa. Volgens het Russische R-Sport zou FK Krasnodar, de huidige nummer 11 van de hoogste Russische divisie, op korte termijn overeenstemming bereiken met zowel Genoa als Granqvist zelf.

 

Het Russische Footballtop.ru meldt dat de transfersom € 6,5 miljoen zou bedragen. Als dit klopt, dan kan FC Groningen € 450.000 tegemoet zien, zijnde 10% van het meerdere boven € 2 miljoen, het bedrag waarvoor FC Groningen Granqvist medio 2011 aan Genoa verkocht. FK Krasnodar moet overigens niet worden verward met Feyenoords opponent in de Europa League, plaatsgenoot FK Kuban Krasnodar.

Genoa zal het bedrag, dat verbonden is aan de door de clubleiding van FC Groningen bedongen doorverkoopclausule, overigens niet zonder slag of stoot overmaken. De club bewees in het verleden een onbetrouwbare partner te zijn en was pas bereid de laatste termijn van de transfersom aan FC Groningen te gireren nadat FC Groningen naar de FIFA was gestapt.

 

Volgens het Italiaanse La Gazzetta dello Sport zou Genoa inmiddels met Queens Park Rangers overeenstemming hebben bereikt over een transfersom van € 5,5 miljoen. Granqvist zelf zou echter niet bereid zijn naar de afgelopen seizoen uit de Premier League gedegradeerde club te verkassen.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.