Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

148 gasten online

Martin Koeman (75) sinds zondag in coma

Martin Koeman ligt sinds afgelopen zondag in coma in het Medisch Centrum van Leeuwarden. Dit slechte nieuws bericht RTV Noord vanavond. Martin Koeman, die op 26 juli jl. 75 jaar is geworden en al 50 jaar aan GVAV en FC Groningen is verbonden, was zondag aanwezig bij een amateurwedstrijd in Leeuwarden. Hij werd daar door een hartstilstand getroffen en moest gereanimeerd worden. Hans Nijland tegenover RTV Noord: "FC Groningen is zeer bezorgd over de situatie van Martin Koeman. Hij is zes dagen in de week met de club bezig, een op en top FC Groningen-man." Koeman, nog altijd als jeugdscout voor de Trots van het Noorden actief, speelde sinds 1963 maar liefst 281 officiële wedstrijden voor GVAV en 54 voor FC Groningen.

 

Feyenoord schrijft op woensdag 17 december 2013 op de clubsite het volgende:

 

"Ronald Koeman zit woensdagavond niet op de bank in Almelo, waar Feyenoord het in de achtste finale van de KNVB beker opneemt tegen Heracles. De hoofdtrainer ontbreekt wegens familieomstandigheden. Zijn taken in het Polman Stadion worden overgenomen door de assistent-trainers Jean-Paul van Gastel, Giovanni van Bronckhorst en Patrick Lodewijks."

Op vrijdag 22 november jl. werd het prachtige boek 'De Europese Droom' onder grote belangstelling door Hans Nijland uitgereikt aan Martin Koeman. 

 

Wij hopen van ganser harte dat Martin Koeman hier weer helemaal bovenop kan komen. 

 

Bas Dölle, Bas Kammenga, Martin Koeman, Hans Nijland en Nico Swart

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.