Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

92 gasten online

Met groot verdriet hebben we kennis moeten nemen van het bericht dat Martin Koeman vanavond is overleden aan de gevolgen van de hartstilstand die hij zondag heeft opgelopen.

Martin Koeman heeft ruim 50 jaar lang onnoemelijk veel voor FC Groningen betekend. Zijn verlies betekent een grote aderlating voor onze prachtige club.

Wij roepen iedereen hierbij op om morgenavond naar de Euroborg te komen om met z'n allen voor een waardig afscheid te zorgen

De Groningen Fanatics roepen iedereen op om morgen een sjaal van FC Groningen mee te brengen naar het stadion en deze omhoog te houden tijdens de gehele minuut stilte.

Meneer Koeman, bedankt voor alles wat u voor de Trots van het Noorden heeft gedaan. Rust zacht.


(Foto's via Casper Wiegman en Pier Wijnja)

Een verslagen algemeen directeur Hans Nijland komt op de clubsite van FC Groningen aan het woord: 

"Het is niet te bevatten dat Martin Koeman er na vijftig jaar FC Groningen van de ene op de andere dag niet meer is. We zijn verslagen. Niemand kan zich ons jeugdcomplex Corpus den Hoorn voorstellen zonder de aanwezigheid van Martin Koeman."

Morgen zal er één minuut stilte worden gehouden; de spelers zullen rouwbanden dragen. Ook zondag, als er opnieuw een thuiswedstrijd tegen N.E.C. gespeeld zal worden, zal er uitgebreid bij het Martin Koeman worden stilgestaan. FC Groningen is met de familie Koeman in gesprek over een mogelijke afscheidsdienst in de Euroborg.

Hans Nijland over beide wedstrijden: "Wij worden geacht deze wedstrijden te spelen. Maar er zal uiteraard een zware deken hangen boven deze twee duels. Zijn hartstilstand kwam als een donderslag bij heldere hemel. Dit heeft niemand zien aankomen. Wij wensen op de eerste plaats de familie Koeman alle sterkte toe."

Lees ook op de clubsite van FC Groningen: Martin Koeman (1938-2013), vijftig jaar clubicoon


Spandoek van de in zwart gestoken Groningen Fanatics voor clubicoon Martin Koeman,
op 11 augustus jl. toen zij de overleden Raymon Poelman herdachten

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.