Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

97 gasten online

Leandro Bacuna voor 20e maal in de basis bij Aston Villa - € 100.000 bonus voor FC Groningen stuk dichterbij

Leandro Bacuna stond vanmiddag alweer voor de 20e keer in de basis van een competitiewedstrijd van Aston Villa. De Premier League is 27 speelrondes onderweg, en we mogen rustig stellen dat Leandro aan een meer dan uitstekend seizoen bezig is. Aston Villa nam hem voor € 1.030.000 over van FC Groningen, en de FC bedong bovendien een doorverkooppercentage van 20%, alsmede een bonus.

 

Dit extraatje van € 100.000 komt tot uitkering als (1) Aston Villa zich komend seizoen handhaaft in de Premier League en (2) Leandro Bacuna 50% van de wedstrijden in de basis staat. Aan (2) is inmiddels voldaan: op het hoogste Engelse niveau worden 38 competitiewedstrijden gespeeld. De helft hiervan is 19.

 

Leandro Bacuna, vanmiddag in actie in de wedstrijd tegen Newcastle

Nu (1) nog - Aston Villa zal zich dit seizoen moeten handhaven wil manager financiële zaken Marc-Jan Oldenbandringh RA € 100.000 tegemoet kunnen zien. Aston Villa zal dus nog even aan de bak moeten, de rest van het seizoen. De ploeg neemt momenteel de 13e plaats in; de nummers 18 t/m 20 degraderen naar de Championship. Net als in de Nederlandse Eredivisie zijn de onderlinge verschillen in de Premier League klein... 

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.