Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

102 gasten online

Op 8 januari jl. schreven wij in dit artikel dat Manchester City en Arsenal Virgil van Dijk volgen en zelfs een bedrag van £ 10 miljoen (€ 12 miljoen) over zouden hebben om de pas 22-jarige verdediger uit zijn tot medio 2017 lopende contract te kopen.

Op 15 januari jl. noemde Voetbal International in de papieren editie de belangstelling van beide clubs voor Van Dijk concreet. Geschreven werd dat Manchester City Virgil van Dijk al twee maanden volgt, en dat intussen ook Arsenal hem op een lijst van potentiële versterkingen heeft geplaatst, zie ons artikel. VI: "Een overstap naar Engeland lijkt nabij. Beide clubs informeerden via tussenpersonen al naar de transfersom die moet worden opgehoest voor de verdediger uit Breda."

Twee maanden later lijkt de belangstelling van de Engelse top voor Virgil van Dijk geenszins te zijn geluwd. Zo wordt inmiddels ook Manchester United aan Virgil van Dijk gelinkt.

Virgils zaakwaarnemer Henk-Maarten Chin laat vandaag in The Scotsman optekenen dat er weliswaar nog geen bod op zijn klant (tevens zijn neef), is uitgebracht, maar dat dit na dit seizoen zeker zal komen. Chin: "Er is veel meer interesse voor hem dan we hadden kunnen dromen. Het is de bedoeling dat er in de zomer een toptransfer naar een Engelse club komt."

FC Groningen kan bij doorverkoop 10% van het meerdere boven € 2,7 miljoen tegemoet zien.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.