Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

126 gasten online

Natuurlijk zal Louis van Gaal zijn schouders ophalen en doorgaan met zijn wereldvreemde zoektocht naar defensieve kneuzen die Nederland komende zomer in Brazilië voor het hoofdschuddende oog van de gehele voetbalwereld voor schut mogen zetten. Wij zijn echter trots op het volgende bericht.

Virgil van Dijk is één van de vier genomineerden voor de titel 'PFA Scotland Premiership Player of the Year' - de jaarlijkse verkiezing van de beste speler, althans volgens de PFA, de Professional Footballers' Association.

De oud-Groninger kan daarmee de opvolger worden van Michael Higdon (nu N.E.C., vorig seizoen uitkomend voor Motherwell). Virgil van Dijk speelde dit seizoen tot nu toe 31 van de 33 wedstrijden van de Schotse kampioen, Celtic, en had een voornaam aandeel in het extreem lage aantal tegendoelpunten (16).

De overige drie genomineerden zijn Virgils ploeggenoten, keeper Fraser Forster en aanvaller Kris Commons (Schots topscorer met 23 doelpunten), en Kris Boyd, aanvaller van Kilmarnock die tweede staat op de topschuttersranglijst met 19 doelpunten. 

De winnaar van de verkiezing zal op zondag 27 april a.s. in het Hilton Hotel in Glasgow bekend worden gemaakt.


Virgil van Dijk en Leandro Bacuna, in Schotland
en Engeland een topseizoen draaiend

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.