Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

84 gasten online

 
Het winnen van de KNVB-beker zal toch al voor metersdik kippenvel op de lijven van de Groningers zorgen, maar het gevoel van absolute gelukzaligheid kan wellicht nog versterkt worden. Als het aan de clubleiding van FC Groningen ligt, dan wordt de beker bij winst tegen PEC Zwolle uitgereikt door niemand minder dan Arjen Robben, zo meldt De Telegraaf, dat aanvult: "Binnen de club wil iedereen dat de eerste prijs in de clubhistorie wordt uitgereikt door de grootste speler die de ’Trots van het Noorden’ ooit heeft voortgebracht. De clubleiding zal doorlopend contact houden met de aanvaller of het in zijn programma zal passen."

De haalbaarheid van het prachtige voornemen van de club hangt wel af van de sportieve prestaties van Bayern München in Europees verband. Als het de halve finale van de Champions League weet te behalen (hiertoe dient in de return tegen Porto de gisteren geleden 3-1 nederlaag te worden weggepoetst), dan dient het daartoe op 5 of 6 mei a.s. aan te treden. Of een uitstapje naar De Kuip er op 3 mei dan nog inzit valt te bezien.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

.