Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

82 gasten online

 
FC Groningen heeft op de clubsite gemeld dat de wegen van de Trots van het Noorden en de 40-jarige Hugo Alves Velame, oud-speler van de FC en de huidige trainer van FC Groningen C1, aan het einde van dit seizoen zullen scheiden. FC Groningen heeft komend seizoen een iets compactere jeugdopleiding, aangezien de elftallen FC Groningen B2 en C2 opgedoekt zullen worden. In de nieuwe structuur had Hugo trainer van het D1-elftal kunnen worden, maar hier voelt de Braziliaan niets voor: "Het streelt mij dat de club met mij verder wil, maar mijn ambities gaan richting de oudere leeftijdscategorie."

De Braziliaan droeg tussen 1997 en 2005 maar liefst 248 maal het shirt van FC Groningen en is sindsdien aan de jeugdopleiding van de Trots van het Noorden verbonden. Vanaf het seizoen 2007-2008 was hij gedurende zes seizoenen de trainer van FC Groningen D1; hij is nu bezig aan zijn tweede seizoen als trainer van het C1-elftal. FC Groningen D1 wordt momenteel getraind door Arjen Jorritsma.

FC Groningen TV maakte in 2011 de volgende reportage over Hugo:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.