Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

69 gasten online

Oud FC Groningen in actie bij bierparadijs G.S.A.V.V. Forward

Het sterrenensemble van Oud FC Groningen was vanmiddag te bewonderen bij de roemruchte studentenvereniging G.S.A.V.V. Forward. Is er op Zernike aan de overkant van de weg bij de G.S.V.V. The Knickerbockers nog een bierverbod van kracht (wij citeren: "Het bestuur wil jullie er nogmaals op attenderen dat het verboden is om tijdens wedstrijden bier te drinken buiten het Flop en buiten het afgebakende terras. Dit verbod geldt dus ook buiten bij de voordeur en in de rust van een wedstrijd. Durf elkaar hierover ook aan te spreken: sociale controle is namelijk het gemakkelijkste middel om dit verbod goed te handhaven") - bij Forward zijn geheel andere rituelen gangbaar. Eén dezer dagen zullen wij nog een met een fotoreportage van Eric Smit komen van het optreden van de ploeg van teammanager Piet Fransen, die o.a. met klasbakken als Wally Waalderbos, Ronald Steenge, Leonardo, Hugo, Claus Boekweg, Henk de Haan en Johan Tukker aantrad maar ternauwernood met 1-2 het onderspit dolf tegen de oudgediende drinkers van Forward, maar nu al geven we voorproefje van de uitdossing van de grensrechter van dienst van hedenmiddag. Glas bier in de ene hand, kan bier in de andere hand en de vlag onder de armen. Proost, kerel! Overigens, ga je volgende keer wel aan de goede kant van het veld staan vlaggen?

 

tn_DSC_0145 (Small)
tn_DSC_0146 (Small)
tn_DSC_0147 (Small)
tn_DSC_0148 (Small)
1/4 
start stop bwd fwd

 

 

De aankondiging van de clash van vanmiddag op de site van Forward:

 

9 april 16:00 Oud F1 - Oud FC Groningen!!

De resultaten van het Vlaggenschip laten dit seizoen te wensen over, to say the least. Het doet ons allen hunkeren naar de zegereeksen waar onze reunisten nog met trots over vertellen. Om deze oude tijden te doen herleven en nog eenmaal een voorbeeld te stellen hoe het hoort te zijn, zullen onze oudjes het nog eenmaal laten zien en de oudjes van de plaatselijke FC overklassen.

Komt allen naar kijken naar Oud F1 tegen Oud FC Groningen 9 april om 16:00!

3Ch,

Bestuur

 

(later meer)

 

Piet Fransen, voor ons de enige echte Mr. FC Groningen

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.