Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

106 gasten online

Mooi resultaat inspanning FC Groningen in vooroverleg:

75 autocombikaarten voor uitwedstrijd tegen FC Twente

Tijdens de oefenwedstrijd tegen FC Volendam vernamen wij de eerste veelbelovende berichten hieromtrent al, maar vandaag is het ook op de clubsite van FC Groningen gepubliceerd: 75 supporters van FC Groningen kunnen op zondag 12 augustus a.s., als FC Groningen de nieuwe competitie met een uitwedstrijd tegen FC Twente begint, met een autocombikaart naar Enschede afreizen.

 

FC Groningen heeft dit tijdens het vooroverleg rond deze wedstrijd weten te bewerkstelligen. De Trots van het Noorden ziet dit als het begin van iets moois: "Wij beseffen dat het aantal van 75 nog lang niet aan de vraag zal voldoen, maar zien het als een eerste stap in de goede richting."

In het recente verleden was de uitwedstrijd tegen FC Twente uitsluitend te bezoeken via een verplichte FanTour (hele buscombi). Dit jaar is de regeling voor bezoekers uit Groningen verruimd en worden er maximaal 75 kaarten voor de autocombi verkocht vanaf vrijdag 27 juli om 9.00 uur, zo vult FC Groningen aan, en sluit af met: "Beide clubs hopen met deze regeling tegemoet te komen aan de wens op een zo klantvriendelijk mogelijke manier wedstrijden te kunnen bezoeken en hopen via een ordentelijk verloop van de aankomende wedstrijd in Enschede hier in de toekomst nog beter op te kunnen inspelen."

 

Wij zullen in de aanloop naar deze kraker, waar wij felle duels-op-en-wellicht-over-het-randje tussen Stefano Magnasco en Dusan Tadic verwachten, uitgebreid aandacht aan deze op voorhand beladen pot besteden, met maar één doel:

 

MASSAAL NAAR ENSCHEDE!

 

Legendarisch: FC Twente - FC Groningen, 7 november 2004, uitslag 1-2

(foto: Trots van het Noorden)

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.