Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

64 gasten online

FC Groningen laat keuze voor wedstrijdshirts seizoen 2013/2014 wederom aan de supporters

FC Groningen laat, net als afgelopen seizoen, de supporters weer stemmen op het wedstrijdtenue waarin de spelers volgend seizoen zullen spelen. Naast de keuze voor het nieuwe uittenue mogen de supporters ook stemmen op het nieuwe thuistenue, al wijken de twee ontwerpen maar in details van elkaar af. Derhalve zal de Trots van het Noorden ook volgend seizoen in het witte tenue met groene banen spelen zoals dit  ook is vastgelegd in het cultuurmanifest: 'FC Groningen hanteert een vaste stijl voor in ieder geval het thuisshirt: een wit shirt met twee groene verticale banen als basis'. Voor de uitwedstrijden kan gekozen worden tussen een groen, paars en zwart tenue.

 

Voor dit seizoen werd door de supporters met overgrote meerderheid op het zwarte tenue gestemd, de historische kleur paars kwam toen echter in géén van de drie ontwerpen terug waaruit gekozen kon worden.

FC Groningen schrijft op de clubsite het volgende:

 

Supporters van FC Groningen kunnen hun voorkeur uitspreken over de afwerking van het thuisshirt en daarnaast de kleur van het uitshirt. Hiervoor zijn drie keuzes: de huisstijlkleur groen, het historische paars en -net als in het huidige seizoen- zwart.

Het is mogelijk een keuze te maken tot en met vrijdag 23 november om 16.00 uur. Op dinsdagmiddag 27 november rond 14.30 uur wordt de uitslag kenbaar gemaakt via de website.

 

Voor het nieuwe thuistenue kan uit de volgende twee shirts worden gekozen:

 

 

 

Voor het uittenue kan uit de volgende drie shirts worden gekozen:

 

 

De keuze kan gemaakt worden via een stemformulier op de website van FC Groningen: http://www.fcgroningen.nl/shirtkeuze/

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.