Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

37 gasten online

Supporters FC Groningen kiezen groen uitshirt voor het seizoen 2013/2014

FC Groningen heeft de supporters, net als afgelopen seizoen, weer laten stemmen op het wedstrijdtenue waarin de spelers volgend seizoen zullen spelen. Een overgrote meerderheid, 46% van alle supporters, heeft hierbij de voorkeur uitgesproken voor de groene uitvoering zoals hiernaast afgebeeld is. Op de tweede plaats is het overwegend zwarte uittenue geëindigd. 33% van de stemmers gaf hieraan de voorkeur. Ook voor het thuistenue voor volgend seizoen liet de Trots van het Noorden de keuze aan de supporters. Het feit dat beide ontwerpen maar in detail van elkaar afwijken was ook terug te zien in de uitslag. De variant met de groen-witte kraag won nipt (52%) van het ontwerp met de groene kraag.

FC Groningen schrijft op de clubsite het volgende:

 

Afgelopen week konden fans van FC Groningen zich uitspreken over de tenues van komend seizoen. De supporters hebben zich in grote meerderheid (46% - red.) uitgesproken voor de groene variant van het nieuwe uittenue. De zwarte optie (33%) eindigde op de tweede plek, nog voor de historische paarse kleur (21%). Exact 2.564 mensen gaven hun voorkeur via deze website. 

 

Door de keuze van de supporters speelt de Trots van het Noorden dus volgend seizoen in de volgende tenues:

 

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.