Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

86 gasten online

Roda JC ontslaat stewards - optreden tegen supporters FC Groningen was de bekende druppel

Roda JC blijft doorpakken naar aanleiding van de in meerdere opzichten memorabele wedstrijd Roda JC - FC Groningen van afgelopen zondag. Algemeen directeur Marcel van den Bunder had na de boze brief van Hans Nijland al beterschap beloofd, excuses gemaakt aan de supporters van FC Groningen en de fans van de Trots van het Noorden komend seizoen gratis toegang in het vooruitzicht gesteld, maar inmiddels is er ook bij de interne organisatie van Roda orde op zaken gesteld.

 

Vanavond meldt Dagblad De Limburger dat Roda JC een aantal stewards de laan heeft uitgestuurd.

 

De krant schrijft: Roda JC heeft een aantal stewards laten weten dat de club geen gebruik weer wenst te maken van hun diensten. Het optreden van de betreffende personen rond de wedstrijd van afgelopen zondag tegen FC Groningen was volgens algemeen directeur Marcel van den Bunder de bekende druppel. "Het is niet de eerste keer dat er problemen zijn met enkele stewards."

Wij waren al blij met de eerste signalen vanuit Kerkrade, maar zien er onderhand zelfs naar uit om eens een echte leuke uitwedstrijd in Kerkrade, met een sfeervol uitvak en geen toestanden eromheen, mee te maken. Als beide ploegen zich nog even veiligspelen, dan kan niets een voetbalfeestje, komend seizoen in het verre Parkstad Limburg Stadion, meer in de weg staan!

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.