Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

92 gasten online

Tilburg here we come!

FC Groningen gaat een spannende fase in de competitie tegemoet. Met nog 7 wedstrijden voor de boeg moet de Trots van het Noorden de blik voorlopig even richten op het zo snel mogelijk veilig spelen. Volgende week zaterdag, 30 maart 2013, staat hierbij een zeer belangrijke wedstrijd op het programma: Willem II-uit!

 

De supportersvereniging en de clubleiding van FC Groningen zijn samen met vervoerder Drenthe Tours een initiatief gestart om zoveel mogelijk supporters mee te krijgen naar Tilburg. Voor het gereduceerde tarief van 25 euro (autocombi kaarten kosten zelfs slechts 10,50 euro!) kunnen supporters die in het bezit zijn van een seizoen- of clubkaart met de fantour mee reizen naar Tilburg. De ploeg heeft alle steun nodig aangezien de wedstrijd tegen Willem II traditioneel een moeilijke is voor de FC, en dus willen ook wij als fansite van de Trots van het Noorden alle supporters oproepen: Steun je club en ga mee, laat Tilburg groen-wit kleuren!

In de nieuwsbrief van afgelopen dinsdag meldde Hans Nijland al dat directie, management en overige personeelsleden van de club in het Tilburgse uitvak plaats zullen nemen. De supportersvereniging schrijft vandaag op haar website het volgende:

 

"Op zaterdag 30 maart (aanvang 19.45 uur) staat de komende uitwedstrijd van FC Groningen tegen Willem II op het programma. Om 14.30 uur vertrekt de FanTour vanaf Euroborg. De Supportersvereniging, Drenthe Tours en FC Groningen maken zich sterk voor een vol uitvak in Tilburg.

Actieprijs
Daarom geldt per omgaande een actieprijs van 25 euro voor de combinatie van entreekaart en busvervoer. Fans die al eerder een kaart voor de FanTour hadden aangeschaft, krijgen 9 euro retour. Restrictie voor het bezoeken van deze wedstrijd is het bezit van een (Seizoen)ClubCard van FC Groningen op eigen naam. Daarnaast geldt op de wedstrijddag een ID-verplichting. De verkoop loopt tot uiterlijk donderdag 28 maart via de website van FC Groningen.

Belevenis
Voorzitter John Schurer van de Supportersvereniging FC Groningen over dit initiatief: “We willen de ploeg in deze cruciale fase van het seizoen graag maximaal ondersteunen met een vol uitvak. Die 25 euro is een aantrekkelijke prijs voor een mooie belevenis. Het zou geweldig zijn als we met 800 FC-fans voor een volle bak kunnen zorgen!”

 

Kortom, twijfel niet, mobiliseer alle vrienden en ga massaal mee naar Tilburg!

Kaarten zijn nog tot donderdag 28 maart 2013 te bestellen via deze website!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.