Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

70 gasten online

In memoriam Raymon Poelman (23)

 

Vanmorgen is de 23-jarige Raymon Poelman na een epileptische aanval, waarna hij in het water belandde, overleden. Hij was een trouw fan van FC Groningen en lid van de Groningen Fanatics.

 

Raymon was leider van VV Zuidhorn C4 en B3 en droeg ook een andere groene club, Fc. Grootegast, een warm hart toe. Hij was leider en trainer en volgde Fc. Grootegast en FC Groningen intensief. Fc. Grootegast heeft ons de volgende tekst gestuurd:

 

Onze trouwe supporter Raymon Poelman is vanmorgen levenloos gevonden in het water naast de Kaleweg. Geschokt, verbijsterd, ongeloof.... Familie, vrienden en anderen veel sterkte.

 

Wij sluiten ons bij de mooie woorden van Fc. Grootegast aan en wensen familie, vrienden en alle andere betrokkenen heel veel sterkte toe. Raymon, rust zacht.

 

 

Fc. Grootegast: "Rest in peace Raymon. You never walk alone."

De familie van Raymon heeft op de Facebook-pagina van Raymon het volgende geschreven over de begrafenis, die op donderdag 1 augustus a.s. zal plaatsvinden: 

 

Lieve vrienden van Raymon,

Allereerst willen wij iedereen bedanken voor alle steun die wij tot nu toe hebben mogen ontvangen. Dit doet ons heel erg goed.

Het is voor ons onmogelijk om iedereen een kaart te sturen. Vandaar dat wij jullie op deze manier willen laten weten dat iedereen,die daar de behoefte aan heeft, welkom is op de begrafenis om Raymon de laatste eer te bewijzen.

De dienst begint om 13.30 uur en vanaf 13.00 uur is de gelegenheid om te condoleren. Dit zal plaatsvinden in de gereformeerde kerk aan de perastraat in Doezum.

Mocht er iemand zijn die graag iets wil zeggen tijdens de dienst, zouden wij dit erg mooi vinden. Wel zouden we dit het liefst voor morgenavond willen weten. Je mag dan mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nogmaals, iedereen bedankt.

Job, Rennie
Samantha, Rick & Dylana