Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

41 gasten online

In memoriam Loretta Boom (23)

 

In april 2012 en 2013 berichtten wij over Walk for Life Groningen, een sportief evenement waarvan de opbrengst naar het UMCG Kanker Researchfonds gaat. Loretta Boom was voor velen het gezicht van dit zeer goede doel. Loretta, naast een zeer groot en fanatiek fan van FC Groningen (het liefste volgde zij de wedstrijden vanaf haar plekje op de Z-side) ook nog eens trainster bij volleybalvereniging Smash uit Beilen, is vanavond helaas overleden aan haar ziekte. Ze mocht slechts 23 jaar worden. Loretta was een vrolijke meid, die bij iedereen geliefd was. Om haar levensinstelling, maar ook gewoon om wie ze was.

 

Loretta Boom, 15 augustus 1990 - 20 september 2013

In 2012, toen nog maar recent bekend was dat ze zo ernstig ziek was, ontmoetten wij van FCG Online haar op Eurovoetbal, waar ze samen met o.a. Marcel Middelbos (haar buurman) was. Loretta ging ook hier graag kijken en was zowel zaterdag als zondag aanwezig. Tijdens de periode die ze ziek is geweest probeerde ze nog zoveel mogelijk wedstrijden van FC Groningen te volgen. Ook op momenten waarop het bijna niet meer mogelijk was, vanwege de chemo’s en haar zwakte hierdoor, probeerde ze nog via andere wegen toch aanwezig te zijn. Hoewel ze het liefst gewoon vanaf haar plekje op de Z-side de wedstrijden volgde, was het, met dank aan Robbert Klaver, dat ze af en toe de kans kreeg de wedstrijden toch te bezoeken en te zien, vanuit de Hattrick's Club.
 

Wij van FCG Online moeten evenals vele anderen afscheid nemen van een groot FC Groningen fan, met een echt groen/wit hart. Wij wensen haar vriend, Dion, haar ouders, Johan en Willy en haar broers, Julian en Renaldo (plus vriendinnen) heel veel sterkte toe de komende tijd.

 

Loretta, rust zacht.
 

Ieder jaar zullen we vanuit Loretta’s naam de nodige aandacht besteden aan Walk for Life. Om ook via deze weg Loretta te kunnen 'herdenken', maar ook om dit goede doel op die wijze te blijven ondersteunen.

 

Eerder schreven we al:

 

19-04-2012 Walk for Life Groningen - volg het voorbeeld van Loretta Boom!