Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

69 gasten online

FC Groningen laat door fans gemaakte ontwerpen voor tenue seizoen 2014-2015 verder uitwerken

Op vrijdag 15 november jl. scheven we in dit artikel dat Masita Sportswear B.V., vanaf komend seizoen de nieuwe kledingsponsor van FC Groningen, een voorstel voor het nieuwe uittenue heeft gelanceerd. Het voorstel heeft voor reuring onder de supporters gezorgd; met name de textieltechnisch onderlegde FCG Forum-leden Bavvelder en Sceafa hebben een aantal schitterende alternatieven aangedragen, waarbij zelfs aan het stadswapen van Groningen is gedacht!

 

Op basis van de reacties en meningen in het merchandise-topic op het FCG Forum heeft FC Groningen inmiddels een aantal ontwerpen van Sceafa en Bavvelder geselecteerd om in overleg met Masita uit te werken naar definitieve voorstellen voor de tenues

 

Bekijk verderop in dit artikel de ingediende voorstellen voor het tenue voor komend seizoen!

Waarschijnlijk komt er deze week al een poll op de website van FC Groningen, waarbij supporters kunnen kiezen welke tenues het gaan worden. Wij vinden het prachtig om te kunnen vaststellen dat FC Groningen zeer constructief omgaat met de door supporters ingediende voorstellen voor een nieuw tenue! Dit staat wat ons betreft in schril contrast met de commercialisering die in de voetballerij om zich heen grijpt en die maar weinig oog heeft voor historie, clubcultuur, logo's en tenues. 

 

Wij hebben de ingediende definitieve voorstellen in onderstaande fotoreportage samengevat. Naar ons idee zit er veel moois tussen!

 

Wij overwegen om zelf ook een poll op onze website te plaatsen, maar we wachten de poll van FC Groningen eerst even af. 

 

Bavvelder
sceafa_away_001
sceafa_away_002
sceafa_away_003
sceafa_away_004
sceafa_away_005
sceafa_away_006
sceafa_away_007
sceafa_away_008
sceafa_away_009
sceafa_home_001
sceafa_home_002
sceafa_home_003
sceafa_home_004
sceafa_home_005
sceafa_home_006
sceafa_home_007
01/17 
start stop bwd fwd

 

Nog maar even het voorstel voor een nieuw uittenue dat Masita zelf heeft gelanceerd en waaraan talloze supporters nachtmerries hebben overgehouden:

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.