Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

259 gasten online

FC Groningen-tenue seizoen 2014-2015: er kan gestemd worden!

 

FC Groningen heeft werk gemaakt van de door fans van FC Groningen aangeleverde ontwerpen voor het thuis- en uittenue voor het komende seizoen. De Trots van het Noorden schrijft op de clubsite dat supporters van FC Groningen via de website van de club hun voorkeur kunnen uitspreken over de afwerking van het thuisshirt (smalle of brede banen) (afgebeeld is op het thuisshirt tevens het stadswapen van Groningen!) en daarnaast de kleur van het uitshirt (met daarin in twee van de drie shirts het stadswapen van Groningen verwerkt). Hiervoor zijn drie keuzes: zwart-paars gestreept, volledig zwart en zwart/groen. 

 

 

De drie alternatieven voor het uittenue

 

 

De twee opties voor het thuistenue

 

Het is mogelijk een keuze te maken tot en met maandag 25 november a.s. om 15.00 uur via deze link. Op dinsdagmiddag 26 november a.s. rond 14.30 uur wordt de uitslag kenbaar gemaakt via de website van FC Groningen.

 

Onze complimenten gaan uit naar FC Groningen en Masita voor het meegaan in de wensen van de supporters van FC Groningen!

Gerelateerde artikelen: 

 

20-11-2013 FC Groningen laat door fans gemaakte ontwerpen voor tenue seizoen 2014-2015 verder uitwerken

15-11-2013 Masita komt met voorstel nieuwe uitshirt FC Groningen komend seizoen; supporters presenteren alternatieven

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.