Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

155 gasten online

Supporters FC Groningen spreken zich uit voor prachtig zwart-groen uittenue

Maar liefst 6.274 supporters hebben de afgelopen dagen hun stem uitgebracht op de drie varianten voor het uittenue voor komend seizoen en de twee opties voor het thuistenue. Ruim 65% sprak bij het uittenue de voorkeur uit voor het zwart-groene shirt; 20% stemde voor het geheel zwarte tenue en 15% had een voorkeur voor paars-zwart. Bij het thuistenue sprak 51% zich uit voor het shirt met de smalle groene banen en 49% voor de variant met de bredere banen, zo bericht FC Groningen op de clubsite. Wat ons betreft gaat FC Groningen met een waardige uitstraling Europa in!

Het thuis- en uittenue ziet er komend seizoen na de samenspraak met de achterban (een volksclub waardig!), die in de mogelijke alternatieven heeft geresulteerd (het foeilelijke Masita-shirt maakte niet eens deel uit van de verkiezing en was al meteen na publicatie gedecideerd naar de prullenbak verwezen), en de aansluitende stemming als volgt uit:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.